Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cutie plină cu euro a fost descoperită la vama Leușeni (FOTO)

Publicat:

Angajații Serviciului Vamal au depistat pachete pline cu valuta straina nedeclarata.Cazul a fost inregistrat astazi, la postul vamal Leușeni, pe sensul de intrare in țara, in jurul orei 11:00.La moment nu se cunoaște ce suma de bani se afla in pachete.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Conflict cu gaze lacrimogene, in plina strada: Cazul a ajuns in vizorul poliției

17:20, 09.04.2024 - Poliția confirma un conflict produs intre doi barbați care a avut loc astazi la o stație de așteptare a transportului public. Unul dintre barbați este acuzat ca ar fi stropit cealalta persoana cu spray lacrimogen. Incidentul a fost filmat de un martor ocular și plasat pe mai multe canale de socializare.

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

(video) Spelunca de droguri, descoperita in centrul capitalei: Șase tineri drogați, reținuți

16:15, 23.02.2024 - Șase persoane luate pe sus de oameni legii, pentru deținere, consum și cirlculație ilegala de droguri. Cazul a fost inregistrat Polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru. Persoanele vizate risca pana la 5 ani de pușcarie.

(video) A inchiriat o mașina, dar il aștepta o surpriza la vama: Ce au gasit oamenii legii in caroseria automobilului și ce spune șoferul

11:20, 14.02.2024 - Un moldovean a fost prins la punctul de trecere a frontierei Leușeni- Abița, cu 528 de pachete cu țigari de contrabanda, camuflate in caroserie, praguri și podeaua unei mașinii. Cazul a avut loc pe 13 februarie, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrare in Romania.

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.


Ce parere ai despre aceasta stire?