Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O capsulă spaţială Dragon a companiei SpaceX se îndreaptă către ISS în cea de-a 14-a misiune de aprovizionare

Publicat:

Capsula spatiala de aprovizionare Dragon, produsa de compania lui , SpaceX, lansata luni seara din Florida, a ajuns pe orbita si este programata sa andocheze pe (ISS) la sfarsitul acestei saptamani, relateaza marti Xinhua.

Capsula, incarcata cu circa 2.600 kilograme de provizii, a fost lansata in spatiu prin intermediul rachetei Falcon 9 de la , conform informatiilor agentiei spatiale americane NASA.

va ajunge pe ISS miercuri si va ramane andocata timp de circa cinci luni inainte de revenirea pe Pamant.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Pentru prima oara de la inceputul razboiului din Ucraina, o echipa ruso-americana de astronauți a fost trimisa pe ISS

16:55, 05.03.2024 - O capsula Crew Dragon la bordul careia s-a aflat un echipaj ruso-american a ajuns, marti, pe Statia Spatiala Internationala (ISS). Echipajul Crew-8, format din trei astronauti ai NASA si un cosmonaut, a decolat duminica seara de la centrul spatial Cape Canaveral, din Florida. Intr-o inregistrare video…

VIDEO SpaceX a trimis un nou echipaj care va sta șase luni pe Stația Spațiala Internaționala

10:05, 04.03.2024 - SpaceX a lansat luni dimineața (ora Romaniei) o racheta Falcon 9 care duce patru astronauți care vor petrece șase luni și vor face experimente pe Stația Spațiala Internaționala, ca parte a misiunii Crew-8. Din echipaj face parte și un rus.

Lansarea unui nou echipaj de astronauti spre ISS, din Florida, aminata

17:55, 03.03.2024 - Lansarea din Florida a unei rachete Falcon 9 a companiei SpaceX, care urma sa trimita in noaptea de simbata spre duminica trei astronauti americani si un cosmonaut rus spre Statia Spatiala Internationala (ISS), a fost aminata cu o zi din cauza conditiilor meteorologice. Prevazuta initial pentru simbata…

A fost amanata cu 24 de ore, lansarea unui nou echipaj de astronauti spre ISS, din Florida

10:40, 03.03.2024 - Lansarea din Florida a unei rachete Falcon 9 a companiei SpaceX, care urma sa trimita in noaptea de sambata spre duminica trei astronauti americani si un cosmonaut rus spre Statia Spatiala Internationala (ISS), a fost amanata cu o zi din cauza conditiilor meteorologice, informeaza AFP.

Premiera pentru Turcia: Primul astronaut care ajunge pe Statia Spatiala Internationala

18:50, 20.01.2024 - Turcia bifeaza o premiera: primul astronaut turc, care face parte dintr-un echipaj de patru oameni, a ajuns, sambata la Statia Spatiala Internationala (ISS), unde va ramane doua saptamani, in cadrul celei mai recente misiuni organizata de catre compania americana Axiom Space. Odata ajunsi la statia…

SpaceX lanseaza joi misiunea companiei Axiom Space care va duce patru astronauți pe Stația Spațiala Internaționala

11:45, 18.01.2024 - Joi va fi lansata cu o racheta Falcon 9 a SpaceX misiunea denumita Ax-3 care va duce pentru doua saptamani un echipaj de europeni pe SSI. La bord vor fi un spaniol, un turc, un suedez și un italian.


Ce parere ai despre aceasta stire?