Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O bacterie carnivoră rară, care provoacă moartea în 48 de ore, se răspândește în Japonia

Publicat:
O bacterie carnivoră rară, care provoacă moartea în 48 de ore, se răspândește în Japonia

Boala rara cauzata de o „bacterie care se hranește cu carne” și care poate ucide oameni in 48 de ore se raspandește in Japonia, dupa ce in țara au fost reduse restricțiile din perioada pandemiei COVID, relateaza Bloomberg, citat de libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Japonia și Cambodgia vor ajuta la eliminarea minelor in Ucraina, care provoaca moartea militarilor și civililor

16:15, 07.07.2024 - Japonia și Cambodgia vor efectua lucrari de deminare in Ucraina, a anunțat ministrul japonez de externe, Yoko Kamikawa, in timpul vizitei sale la Phnom Penh (Fnom Pen), scrie BBC. Oficialul și-a exprimat increderea ca țara, care a trecut printr-o experiența similara, va putea aduce o contribuție semnificativa…

Numarul de infecții cu o bacterie rara, Streptococcus pyogenes, este in creștere in Japonia

13:55, 30.06.2024 - Streptococcus pyogenes Numarul infecțiilor cu o bacterie rara, mortala, devoratoare de carne, este in creștere in Japonia, cu sute de persoane infectate.  Peste 1.000 de cazuri de sindrom de șoc toxic streptococic (STSS) au fost raportate in Japonia in primele șase luni ale anului 2024, depașind numarul…

Managerul de la „Victor Babeș”, despre bacteria „mancatoare de carne”, care provoaca moartea in 48 de ore: „Exista și in Romania”

23:10, 18.06.2024 - Sindromul socului toxic streptococic, fenomen semnalat in ultima perioada in Japonia, exista și in Romania, insa nu reprezinta „o amenintare” in acest moment, afirma managerul Spitalului „Victor Babes" din Capitala, Simin Aysel Florescu, potrivit News.ro.

Ingrijorare in Japonia, din cauza unei bacterii rare, ce se raspandește, și care poate ucide in doar 48 de ore

11:01, 18.06.2024 - Autoritațile sunt in alerta, in Japonia, din cauza unei bacterii rare care pare ca se raspandește cu foarte mare rapiditate. O boala provocata de o bacterie rara „mancatoare de carne” care poate ucide oamenii in 48 de ore se raspandește in Japonia, dupa ce țara a relaxat restricțiile din perioada Covid,…

O bacterie rara „mancatoare de carne” se raspandește in Japonia. Unii pacienți mor in doar 48 de ore de la infecție

07:05, 18.06.2024 - O boala provocata de o bacterie „mancatoare de carne” care poate ucide oamenii in 48 de ore se raspandește in Japonia, dupa ce restricțiile din pandemia de Covid-19 au fost reduse, scrie Bloomberg.

Bacteria carnivora, care ucide omul in 48 de ore, se raspandește cu viteza

00:40, 18.06.2024 - O bacterie mancatoare de carne, capabila sa ucida omul in doar 48 de ore se raspandește cu viteza in Japonia.   Depașind recordul din 2023, anul acesta, pana la 2 iunie, in Japonia, au fost inregistrate 977 de cazuri de sindromul șocului toxic streptococic (STSS), provocat de bacteriile Grupului A Streptoccocus…

O bacterie care ucide oamenii in 48 de ore se raspandește cu viteza focului: Efectiv mananca carnea de pe oase

21:56, 16.06.2024 - Sindromul socului toxic streptococic (STSS) cauzat de bacteriile Grupului A Streptococcus (GAS) inregistreaza o crestere rapida in Japonia, ajungand la 977 de cazuri pana la 2 iunie 2024, depasind recordul anului trecut, informeaza Mediafax.

Bacterie 'mancatoare de carne' in Japonia - Numarul cazurilor a explodat

20:10, 11.06.2024 - Sindromul de soc toxic streptococic, o boala potential fatala cauzata de o bacterie "mancatoare de carne", a cunoscut o crestere importanta in Japonia, numarul cazurilor din prima jumatate a acestui an depasind deja recordul inregistrat anul trecut, au relatat marti media locale, citate de agentia Xinhua.


Ce parere ai despre aceasta stire?