Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O animație cu peștișori ajută japonezii să mențină distanțarea socială

Publicat:

Japonezii au dezvoltat un sistem inedit de pastrare a distanțarii fizice in mod corect. Tehnologia are la baza senzori de mișcare, care localizeaza la milimetru pașii facuți de fiecare persoana. In plus, dispune de o animație cu peștișori pe podea, care se mișca pe o raza de 2 metri, in cerc, in jurul acesteia.

Daca cercurile se intersecteaza inseamna ca distanța fizica dintre doua sau mai multe persoane este mai mica de 2 metri. Peștișorii proiectați pe jos parasesc cercul in care se afla, daca oamenii stau prea aproape unii de alții, potrivit stiri.tvr.ro.

Citește și: Racla cu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

O mare companie din Turcia deschide o fabrica uriașa in Romania: tehnologia speciala care va ajuta mult țara noastra

11:50, 31.03.2024 - Compania turca de investiții Ussuri Capital intenționeaza sa construiasca o noua fabrica de oțeluri plate cu emisii reduse de carbon in Romania, informeaza S&P Global. Compania va utiliza deșeuri din piața locala, ceea ce va ajuta mult Romania, care are probleme mari cu reciclarea deșeurilor. In…

Obiceiul de care nu se lasa Alexandru Pițurca! „Secretul” care il ajuta sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:40, 24.03.2024 - De ce obicei nu vrea Alexandru Pițurca sa se lase. Iata „secretul” care il ajuta pe fostul fotbalist sa se mențina in forma. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație. Imagini rare.

Zodii care știu sa mențina prietenii de durata. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ

09:05, 14.03.2024 - Acest lucru esențial ne aduce inapoi la ideea principala, și anume ca astrologia ne ajuta sa ințelegem mai bine fiecare zodie in parte. Nativii formeaza individual prietenii și le transforma in adevarata bijuterii.Zodii care știu sa mențina prietenii de durataNu este niciun secret faptul ca relațiile…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Estul Canadei, lovit de o furtuna de zapada „istorica”. A fost mobilizata armata pentru a ajuta la curațarea drumurilor

10:10, 06.02.2024 - Cea mai estica provincie canadiana a fost paralizata de zapada in urma unei furtuni „istorice”, stratul de zapada avand un metru in weekend, ceea ce a determinat autoritatile locale sa cheme armata pentru a ajuta la curatarea drumurilor, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Ministerul Justiției a demarat moficarea legii cetațeniei, care ajuta și la intrarea Romaniei in Visa Waiver

15:45, 02.02.2024 - Ministrul justiției, Alina Gorghiu, a anunțat vineri, 2 februarie, ca a fost pusa in transparența decizionala o noua inițiativa legislativa care inseamna reforma legii cetațeniei, „pentru ca actualul cadru era absolut depașit, perimat”. Un prim element de noutate fața de legea existenta din 1991 este…

Ceaiul de ceapa cu foi de dafin combate tusea și elimina mucusul. Mod de preparare:

22:00, 28.01.2024 - Acest ceai combate tusea și elimina mucusul. Tot ce aveți nevoie pentru a-l prepara este ceapa și foi de dafin. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate…


Ce parere ai despre aceasta stire?