Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numele câștigătorului Balonului de Aur, dezvăluit pe internet - Ultima oară când s-a întâmplat asta, zvonul a devenit realitate

Publicat:

Recent a aparut pe internet o imagine în care este dezvaluit clasamentul pentru câștigarea Balonului de Aur, dând naștere unor discuții aprinse între internauți.

Lupta pentru Balonul de Aur se da anul acesta între , , , , Jorginho și N'. Messi și Ronaldo nu mai sunt listați ca favoriți de experți, iar lupta pare mai deschisa ca niciodata.

În același timp, într-o imagine aparuta pe internet, apare ca marele câștigator al Balonului de Aur. El…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kylian Mbappe domina clasamentul salariilor din campionatul Frantei

09:15, 21.03.2024 - Kylian Mbappe, capitanul selectionatei Frantei, dominata clasamentul salariilor din prima liga franceza de fotbal in acest sezon, dupa plecarile argentinianului Lionel Messi si brazilianului Neymar, fostii sai coechipieri de la Paris Saint-Germain, informeaza cotidianul L'Equipe,

Ce echipe se lupta pentru a se salva de la retrogradare? Clasamentul play-out-ului + programul complet

06:00, 12.03.2024 - Meciul egal dintre Oțelul Galați și Poli Iași, ultimul din sezonul regulat, a stabilit ierarhia finala a sezonului regulat din Superliga. In urma acestui rezultat Programul play-out-ului este acum cunoscut.

Cristiano Ronaldo, aspru criticat de o legenda a fotbalului francez

10:50, 05.03.2024 - ​Cristiano Ronaldo și-a pus suporterii francezi in cap dupa ce a declarat acum cateva saptamani ca nivelul campionatului din Arabia Saudita este peste cel din Ligue 1. Recent, o legenda a fotbalului din Hexagon l-a criticat dur pe lusitan.

Schimb aprins de replici intre Benzema si antrenorul echipei Al-Ittihad

20:35, 07.02.2024 - Fotbalistul francez Karim Benzema, castigator al Balonului de Aur in 2024, si antrenorul sau de la echipa saudita Al-Ittihad, argentinianul Marcelo Gallardo, au avut un schimb aprins de replici, scrie ziarul spaniol Marca, citat de site-ul eurosport.fr.Fostul atacant al lui Real Madrid, in dificultate…

Fara Ronaldo, Al Nassr a invins cu 6-0 Inter Miami - La echipa americana, Messi a jucat pe final

23:30, 01.02.2024 - Lionel Messi a intrat pe teren in minutul 83, dar nu a putut face nimic pentru ca Inter Miami sa nu fie invinsa cu 6-0, joi, la Riad, de echipa Al-Nassr fara Cristiano Ronaldo in lot, relateaza Reuters. Meciul, prezentat ca fiind probabil ultima sansa pentru multiplii castigatori ai Balonului…

Lionel Messi a jucat totuși in meciul pierdut de Inter Miami cu 6-0 in fața lui Al Nassr

23:30, 01.02.2024 - Al Nassr a invins-o joi pe Inter Miami cu 6-0, intr-un meci amical. Lionel Messi a venit de pe banca, deși fusese anunțat indisponibil, din start din cauza unei accidentari. Cristiano Ronaldo nu a jucat din cauza unei dureri musculare.

Lionel Messi s-a accidentat și nu joaca in amicalul cu Al-Nassr, de la care lipsește și Ronaldo

22:40, 01.02.2024 - Lionel Messi a fost nevoit sa renunțe la amicalul de joi al lui Inter Miami impotriva lui Al-Nassr, la doar o zi dupa ce Cristiano Ronaldo a fost anunțat la randul sau ca absent, din cauza unei accidentari.


Ce parere ai despre aceasta stire?