Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Număr RECORD de secţii de votare pentru Diaspora: Unde pot vota românii din străinătate la alegerile europarlamentare

Publicat:

MAE a anunțat, joi, ca a organizat in strainatate un numar de 441 de secții de votare pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, precizand ca numarul secțiilor este unul record comparativ cu scrutinele de la europenele din 2007, 2009 și 2014 cand au fost organizate 190 de secții.

CITEȘTE ȘI: Ce boli sunt provocate de dinții prost ingrijiți

a publicat astazi, 25 aprilie 2019, lista secțiilor de votare din strainatate pentru alegerea membrilor din Romania in care va avea loc la data de 26 mai 2019. Numerotarea secțiilor de votare

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romanii din strainatate! Se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

19:46, 01.04.2024 - Vești bune pentru romanii din strainatate! Cetațenii din Romania, care in prezent se afla in diaspora, se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Aceștia pot accesa un site incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe!

Informatii oficiale pentru romanii din diaspora privind alegerile europarlamentare din 2024

08:36, 27.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat, pe pagina sa de internet, informatii detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de catre cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an. Potrivit unui comunicat MAE, documentul…

Anunțul MAE privind votul in strainatate la alegerile europarlamentare

18:35, 26.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat, marți, pe pagina sa de internet, informatii detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de catre cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an.

Cum vor putea vota romanii din diaspora la alegerile europarlamentare din vara. Ghidul MAE

17:46, 26.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a publicat, pe site-ul sau, informatii detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot de catre cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din acest an.

Nou pe site-ul MAE: Secțiunea de informare privind alegerile europarlamentare!

18:00, 24.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și-a actualizat platforma online, introducand o noua secțiune pe site destinata cetațenilor romani din diaspora. Aceasta vine in sprijinul unei informari corecte privind alegerile pentru Parlamentul European , programate pentru iunie 2024. Secțiunea nou activata furnizeaza…

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Programul de vot pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare: proiectul publicat de MAI / DOCUMENT

19:16, 29.02.2024 - Alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritațile administrației publice locale din anul 2024 se vor desfașura in ziua de duminica, 9 iunie 2024, potrivit proiectului de Ordonanța de Urgența pus joi seara in dezbatere publica de Ministerul de Interne.…


Ce parere ai despre aceasta stire?