Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Numai probleme am”. Ramona Olaru și-a îngrijorat fanii. Ce le-a transmis asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani

Publicat:

In urma cu puțin timp, și-a ingrijorat din nou fanii din mediul online. Pe rețelele de socializare personale, asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani le-a transmis un mesaj persoanelor care o urmaresc. Iata ce a pațit asistenta TV!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce ironie a facut asistenta TV: „Anul asta nu se mai ține...” / VIDEO

08:31, 27.03.2024 - Așa cum ne-a obișnuit, și in aceasta dimineața, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce ironie a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Mesajul transmis de Ramona Olaru cu privire la luna februarie. Gluma spusa de asistenta TV

09:10, 02.02.2024 - Emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 este plina de umor și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor telespectatorilor, deoarece Ramona Olaru spune zilnic glume. In aceasta dimineața, asistenta TV a transmis un mesaj cu privire la luna februarie. Iata ce banc a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzant colegii cu gluma zilei: ”Mi-au spus ca nu sunt capabila de o relație...” / VIDEO

08:46, 22.01.2024 - Ziua de luni incepe cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzat colegii cu gluma zilei. Asistenta TV nu da niciodata greș cand vine vorba despre acest lucru și știe sa aduca zambetele pe buze in platoul emisiunii.


Ce parere ai despre aceasta stire?