Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!”

Publicat:

In ediția din 3 februarie 2023 a emisiunii Nu te supara, frate! de la Antena 1, a facut deliciul publicului prin prezența sa și se pare ca vedeta l-a cucerit pe magicianul .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barcelona, ținta glumelor pe internet dupa eliminarea din Champions League » Istvan Kovacs, in prim-plan

19:20, 17.04.2024 - Barcelona a fost ironizata de internauți dupa ce a fost eliminata de PSG in faza sferturilor finala ale Champions League, dupa eșecul administrat catalanilor, pe terenul lor, scor 4-1 (6-4 la general). Istvan Kovacs a fost și la acest capitol in centrul atenției. Decizia lui Istvan Kovacs de a-i acorda,…

Haaland, ținta glumelor » Cele mai tari meme-uri dupa primele meciuri din sferturile Champions League

09:26, 10.04.2024 - Sferturile UEFA Champions League au debutat spectaculos. Am avut parte de 10 goluri in doua meciuri: Real Madrid - Manchester City 3-3 și Arsenal - Bayern 2-2. Primele doua sferturi de finala din Liga Campionilor au fost un regal fotbalistic. Fanii au avut parte de goluri spectaculoase și de rasturnari…

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chefii au facut ochii mari cand au vazut-o Rosie Mulari. Cum și-a facut apariția tanara in platou

23:50, 09.04.2024 - Rosie Mulari i-a uluit pe chefi cu apariția ei din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Jurații au facut ochii mari cand au vazut-o pe tanara intrand in platou cu un cal de jucarie.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!

Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet din cauza postului doar cu apa. Cum apare artistul pe internet

15:40, 21.02.2024 - Mihai Onila a ajuns ținta glumelor pe internet. S-a intamplat in secțiunea de comentarii a clipurilor in care povestea ce experimenteaza in timpul postului cu apa. Iata cum l-au tratat internauții pe Tiktok.

VIDEO Neymar, de nerecunoscut - Brazilianul este ținta glumelor pe rețelele sociale

12:16, 29.01.2024 - Neymar nu a mai jucat de pe 17 octombrie 2023 (s-a accidentat in timpul meciului cu Uruguay), iar modificarile prin care a trecut brazilianul au fost scoase in evidența de internauți, dupa ce acesta a participat la petrecerea de aniversare a lui Romario.

Cum arata Catalin Scarlatescu, dupa ce a fost externat din spital. Glumele aparute pe internet: „Doina i-a scos ochii”

10:55, 21.01.2024 - Celebrul bucatar a starnit un val de ingrijorare cu cateva zile in urma, cand a dezvaluit ca a avut nevoie de intervenția medicilor. Fosta vedeta Antena 1 a revenit pe platformele de social media cu o noua fotografie. Fanii au reacționat imediat cand au vazut cum arata Catalin Scarlatescu, dupa ce a…


Ce parere ai despre aceasta stire?