Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu pierde unul dintre cele mai importante evenimente ale Comunității Evreilor

Publicat:

Luni, 9 decembrie, de la ora 18.00, Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, va gazdui evenimentul cultural „Ierusalimul lumineaza lumea”. Dedicata „orașului Ierusalim, dar și sarbatorilor Hanuka și Craciun”, manifestarea va cuprinde prezentari tematice, improvizații de teatru, muzica și a IV-a ediție a programului artistic „Sa cantam impreuna”. Av. Iosef Wasserman, rabinul Comunitatii Evreilor Originarilor din Romania, și rabinul Yeoshua Aronovich vor fi invitații serii, acestora adaugandu-li-se formația Nigun (Comunitatea Evreilor din Iași), tenorul Paul Celmare, Asociația Literara…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesor emerit la Universitatea din Osaka: "Pandemia a fost folosita ca pretext fals de catre OMS pentru a stimula vaccinarea tuturor”

17:00, 17.04.2024 - Profesorul Masayasu Inoue a facut o serie de declarații controversate in ceea ce privește pandemia de Covid-19. "Va mulțumesc foarte mult pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate valoroasa de a-mi transmite mesajul despre incalcarea drepturilor omului in timpul COVID-19.Numele meu este Masayasu…

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a gazduit dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”

14:50, 02.04.2024 - Vineri, 29 martie a.c., Departamentul de Științe Umane și Social – Politice al Facultații de Istorie și Geografie, din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), a organizat dezbaterea „Extremismul și populismul impotriva democrației”. Evenimentul, moderat de prof. univ. dr. Gheorghe…

Politistii in vizita la Universitatea Ovidius din Constanta

21:40, 28.03.2024 - Politistii din structurile Inspectoratului de Politie Judetean Constanta s au intalnit cu studentii din cadrul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii "Ovidius" din municipiul Constanta pentru a le prezenta avantajele si tainele meseriei de politist, potrivit IPJ Constanta.…

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru functia de primar al comunei Pecineaga, judetul Tulcea (FOTO)

12:20, 15.03.2024 - Nascuta pe 8 decembrie 1975, in municipiul Braila, Viorica Toader a absolvit in anul 2005 Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" Galati, profilul Istorie. In anul 2017, a absolvit Facultatea de Management ndash; Marketing in Afaceri Economice din cadrul…

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Constantin Cheramidoglu lanseaza volumul Arhive dobrogene la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta

11:55, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, de la ora 16:00, Constantin Cheramidoglu isi va lansa volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial va fi sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul va fi prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul…

„KITEJ-GRAD”. 300 de apariții – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 6 MARTIE a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:26, 05.03.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre, stam de vorba cu domnul profesor universitar, doctor in filologie, Leonte Ivanov de la Catedra de Slavistica „Petru Caraman” a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Astazi, povestim despre „KITEJ-GRAD”, revista lunara de cultura…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?