Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NU mai usca rufele în casă, pe calorifer! Riști boli grave - cea mai mare greșeală pe care poți s-o faci iarna

Publicat:

Cercetarea efectuata de specialistii de la Mackintosh Environmental Architecture Research Unit a descoperit in foarte multe locuinte un nivel de umiditate ridicat. Rufele puse la uscat in interiorul caselor erau responsabile pentru o treime din umiditatea inregistrata.Cercetatorii cer companiilor imobiliare sa includa in constructiile viitoare spatii dedicate uscarii hainelor, pentru a elimina acest pericol pentru sanatate.Expertii institutiei din Glasgow au studiat 100 de locuinte, descoperind ca 87% dintre persoane isi uscau hainele in interiorul casei atunci cand vremea de afara era prea racoroasa.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Un german a fost vaccinat de 217 ori contra Covid-19, iar cercetatorii sunt pasionati de cazul lui

19:40, 07.03.2024 - Oamenii de stiinta de la Universitatile Friedrich-Alexander din Erlangen-Nurnberg si Erlangen au publicat un studiu in „The Lancet Infectious Diseases”. Este vorba despre cazul exceptional al unui german de 62 de ani care a primit 217 doze de vaccinuri Arn-messenger impotriva Covid-19, ceea ce ar putea…

IN SFARSIT…Cercetatorii au gasit celula care iși amintește alergiile

11:00, 15.02.2024 - Oamenii de știința de la Universitatea McMaster din Canada și de la ALK-Abello A/S din Danemarca au facut o descoperire revoluționara in domeniul alergiilor. Aceștia au identificat un tip specific de celula imunitara numita „celula B de tip 2 de memorie” (MBC2), care joaca un rol cheie in memoria alergiilor.…

Cum sa usuci rufele in interiorul locuinței cu ajutorul dezumidificatorului. Locul din casa unde trebuie sa-l așezi

17:45, 08.02.2024 - Dezumidificatoarele sunt o necesitate in casele noastre, mai ales in sezonul rece, cand umiditatea este mult mai mare. De asemenea, este foarte folositor atunci cand dorim sa uscam rufele, insa nu le putem intinde afara din cauza condițiilor meteo. Modul eficient de a usca rufele in casa cu ajutorul…

O greșeala pe care o faci zilnic poate duce la cancer la colon

08:21, 05.02.2024 - Cu toate acestea, nenumarate studii au ajuns la concluzia ca exista un alt factor ce joaca un rol important in dezvoltarea cancerului de colon.  Este vorba despre o bacterie care accelereaza dezvoltarea bolii in corp si care se gaseste la vaci.Este vorba despre Streptococcus gallolyticus gallolyticus…

Cercetatorii au dezvoltat un test de sange pentru depistarea cancerului cerebral care poate creste rata de supravietuire

10:20, 26.01.2024 - Chirurgii si oamenii de stiinta au dezvoltat un test de sange pentru cancerul cerebral, in premiera mondiala, care, potrivit expertilor, ar putea revolutiona diagnosticarea, accelera tratamentul si creste rata de supravietuire, informeaza The Guardian. Timp de ani de zile, tumorile cerebrale…


Ce parere ai despre aceasta stire?