Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu arunca uleiul în care ai prăjit carne! Truc culinar de milioane, dezvăluit de Chef Munti, câștigător Chefi la cuțite

Publicat:

Exista cateva trucuri in bucatarie care ne ajuta sa mancam sanatos, dar si sa nu facem risipa de alimente. Probabil toti ne-am intrebat macar o data daca este bine sa refolosim uleiul in care deja am gatit. Si daca da, in ce conditii? , castigatorul sezonul 6 Chefi la cuțite, ne invata sa gatim cu cap, astfel incat uleiul refolosit sa nu fie nociv pentru organism!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orlando Zaharia a gatit la Cotroceni pentru un președinte al Romaniei! Ce „secrete” a dezvaluit juratul de la Chefi la cuțite

15:30, 20.03.2024 - Orlando Zaharia, juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, a dezvaluit mai multe detalii despre perioada in care a lucrat ca bucatar la Cotroceni, avand astfel ocazia sa gateasca pentru un președinte roman.

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Premiera in istoria show-ului culinar. Ce anunțat a facut Irina Fodor despre amuleta din aceasta ediție: „O sa fie o bataie crancena!” / VIDEO

22:26, 19.03.2024 - In ediția cu numarul 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, difuzata pe data de 19 martie 2024, Irina Fodor a facut un anunț important despre amuleta. Cei patru chefi au aflat ca in acest episod se vor lupta pentru o amuleta care nu s-a mai dat niciodata pana acum. 

Incepe sezonul 13 Chefi la cuțite. Tot ce trebuie sa știi despre noii jurați

11:35, 18.03.2024 - Vești nemaipomenite pentru fanii emisiuni de gatit "Chefi la cuțite"! Incepe sezonul 13 al show-lui culinar de la Antena 1. Noul sezon aduce și noi jurați. Iata cine sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia!

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Ce s-a intamplat in primele zile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 13! Ce a dezvaluit Chef Alexandru Sautner

12:35, 06.03.2024 - Cel mai apreciat cooking show din Romania, Chefi la cuțite, vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Cum arata Rikito Watanabe cand avea șase ani. Imaginea induioșatoare postata de fostul concurent Chefi la cuțite

15:35, 14.02.2024 - Rikito Watanabe și-a luat urmaritorii prin surprindere și a postat o fotografie cu el de pe vremea cand avea șase ani. Imaginea a starnit un val de reacții in mediul online. Iata cum arata simpaticul japonez in copilarie!

Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu, din nou impreuna. Bucatarii i-au uimit pe fani: „Cand baieții se aduna”

22:00, 17.01.2024 - Foștii jurați ai show-ului culinar Chefi la Cuțite s-au reunit pentru a petrece timp de calitate impreuna. Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu au impartașit cu fanii lor cateva emoții din seara cu pricina. Ce reacții au avut utilizatorii online. „Cand baieții se aduna”. Sorin Bontea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?