Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu a acordat prioritate de trecere unui pieton şi a provocat accident

Publicat:

La data de 29 iunie a.c., in jurul orei 10:00, un barbat de 30 de ani, din comuna Blagesti, in timp ce conducea un autoturism pe strada din Buhusi, ajungand la trecerea pentru pietoni marcata și semnalizata corespunzator, nu a acordat prioritate de trecere unei femei in varsta de 80 de ani, din […] a acordat prioritate de trecere unui pieton si a provocat accident apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Un adolescent beat și fara permis de conducere a provocat un accident cu cinci victime la Snagov

19:25, 06.04.2024 - Un adolescent beat și fara permis de conducere a provocat un accident cu cinci victime intr-o padure din Snagov. El a condus o mașina care a lovit violent un copac. Cinci tineri au ajuns la spital.

IPJ Bacau:Retinut de politisti dupa ce a condus baut si a provocat un accident rutier

15:10, 02.04.2024 - Nr. 82 din 02 aprilie 2024 BULETIN DE PRESARetinut de politisti dupa ce a condus baut si a provocat un accident rutier La data de 30 martie a.c., politistii Biroului Rutier Bacau au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Bulevardul Unirii din municipiu a avut loc un eveniment rutier. Din primele…

Accident provocat de un adolescent: Un baiat de 16 ani a luat mașina parinților și s-a rasturnat cu ea

09:40, 22.03.2024 - Gestul inconștient al unui adolescent putea duce la o tragedie. Baiatul de 16 ani a furat mașina parinților și s-a urcat la volan, insoțit de doi prieteni, minori și ei. Dupa cațiva kilometri, adolescentul a pierdut controlul asupra volanului și a provocat un accident.

Avertizare de ceața densa in zone extinse din Moldova și Dobrogea

07:17, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața. Avertizarea ANM este valabila pana la ora 9.00, conform News.ro. In zonele vizate, ceata poate determina scaderea…

Barbat prins la volan cu 1,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. A provocat un accident

18:25, 02.03.2024 - Un șofer a fost prins la volan avand o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. IPJ Timiș a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul ca un șofer circula haotic. Polițiștii au stabilit ca acesta a provocat și un accident.

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.

Accident cu doi raniți provocat pe Calea Unirii din Suceava de un șofer de 21 de ani din Moara

15:25, 28.01.2024 - La data de 27 ianuarie in jurul orelor 16.03, un tanar in varsta de 21 ani din  Moara, a condus autoturismul pe strada Calea Unirii, dinspre centrul orașului Suceava spre cartierul Burdujeni și a intrat in coliziune cu autoturismul condus de catre un barbat de 33 ani din Suceava. In urma impactului…


Ce parere ai despre aceasta stire?