Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua Zeelandă a acordat un permis de "lucrători esențiali" echipei de filmare a "Avatar 2"

Publicat:

Echipa de filmare a productiei "Avatar 2" a reusit sa evite restrictiile impuse de din cauza pandemiei de COVID-19. Filmarea va fi reluata in datorita unor permise de acces special, de "lucratori esentiali", acordate persoanelor care fac parte din echipa, fapt ce a generat critici din partea unor cetateni ai acestei tari, relateaza marti agenția EFE, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa organizezi un team building reușit? 7 pași esențiali

15:40, 15.03.2024 - Organizarea unui team building reușit poate fi cheia pentru consolidarea echipei, imbunatațirea comunicarii și stimularea colaborarii intre membrii acesteia. Chiar daca poate parea o sarcina dificila, organizarea acestui tip de eveniment nu trebuie sa fie astfel. Iata cațiva pași esențiali pentru a…

Consilierul judetean Laurentiu Cretu: Sustin echipa PNL Neamt si pe George Lazar pentru functia de presedinte al CJ Neamt

07:55, 07.03.2024 - Consilierul judetean Laurentiu Cretu s-a alaturat echipei liberale si a declarat ca il sustine cu toata taria pe presedintele PNL Neamt, George Lazar, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt. Laurentiu Cretu a ales echipa PNL Neamt considerand ca principiile si valorile liberale sunt…

Constanta. Palatul Copiilor natatie: Matei Diaconescu, mezinul echipei, a implinit zece ani. Cadoul si l-a facut la concursul de la Targoviste! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:10, 01.03.2024 - "Praslea cel Voinicldquo; Matei Diaconescu a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Cupa Rotary Contratimp 2024. Moment deosebit in viata micului inotator constantean Matei Diaconescu, de la Palatul Copiilor Constanta, care a implinit frumoasa varsta de zece ani. Mezinul echipei de pe litoral…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

13:15, 18.02.2024 - UTA a reușit la Voluntari ceea ce nu a reușit la Arad și la Oradea, in meciurile de pe teren propriu, atat in campionat cat... The post Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.

Cați bani a caștigat Gheorghe Hagi luna de luna, timp de 14 ani

12:21, 04.02.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic al clubului de fotbal Farul Constanța , a facut o declarație puternica privind contribuția sa excepționala in ultimii ani și nevoia acuta de schimbare in cadrul clubului. Gheorghe Hagi susține ca a dedicat nu mai puțin de 14 ani muncii intense , deseori fara recompensa…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?