Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nou semnal de alarmă: coronavirusul rămâne în aer. Dr. Virgil Musta arată care sunt cele mai periculoase spații închise

Publicat:

Intr-o scrisoare adresata Organizației Mondiale a Sanatații, 239 de cercetatori spun ca au ajuns la concluzia ca virusul ramane in aer in particule mici, cum sunt cele expirate de un bolnav, și poate infecta alte persoane.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: 'Sper ca oamenii sa inteleaga ca trebuie sa-ti protejezi copilul prin vaccinare'

09:21, 13.04.2024 - Parintii au responsabilitatea sa isi protejeze copiii prin vaccinari, care constituie cele mai eficiente programe de preventie, a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, in contextul in care, in judetul Arad, s-au inregistrat in ultima saptamana 200 de cazuri de rujeola.

Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune

22:15, 26.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet. Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata despre ce noua metoda este vorba, dar și ce au transmis autoritațile!

Neoplasmul pulmonar, boala care nu doare. Medicii pneumologi trag un semnal de alarma

11:35, 14.03.2024 - Medicii pneumologi din vestul țarii trag un semnal de alarma cu privire la creșterea numarului de persoane diagnosticate cu neoplasm pulmonar. Numai in primele doua luni ale anului, 39 pacienți au fost diagnosticați in Arad.

Consumul de zahar alb afecteaza fizionomia oamenilor! Nutriționiștii trag un semnal de alarma

11:05, 04.03.2024 - Zaharul alb are efecte negative asupra organismului, mai ales cand este consumat in cantitați mai mari decat este recomant. Nu doar ca afecteaza funcționarea organelor, dar modifica și fizionomia. Iata ce trebuie sa știe toți romanii despre acest ”viciu”.

MAI propune interzicerea a sapte noi substanțe psihoactive

14:36, 08.02.2024 - Ministerul Afacerilor Interne a lansat, in dezbatere publica, un proiect prin care se doreste introducerea a sapte noi substante psihoactive pe lista celor interzise prin Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. „In marja sesiunii 66 a Comisiei…

Andrei Nicolescu, prima reacție despre jucatorul care nu vrea sa plece de la Dinamo: „Trag un semnal de alarma!”

20:25, 01.02.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre ultima problema aparuta in club: interdicția la transferuri primita din cauza rezilierii unilaterale a contractului mijlocașului Iulian Roșu (29 de ani). Decizia nu e finala și poate fi atacata cu recurs.  Oficialul formației roș-albe…

Numarul cazurilor de gripa, in continua creștere. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: "Situatie de tip epidemic..."

23:55, 29.01.2024 - Potrivit declarațiilor facute de ministrul Sanatații, Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere ”abrupta” a numarului de cazuri de gripa. Alexandru Rafila a subliniat ca au fost inregistrate decese cauzate de aceasta boala. 


Ce parere ai despre aceasta stire?