Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi vești proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitură cruntă a mai primit

Publicat:

Dupa ce a fost dat afara de la studioul , unde filma pentru “”, apar noi vesti proate pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit actorul?! Ce se intampla acum cu urma cu doar doua saptamani, Johnny Depp a anuntat ca a fost nevoit sa paraseasca distributia seriei […] The post Noi vești proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.

Vești uriașe pentru Romania: am primit Avizul Formal pentru aderarea la OCDE

07:06, 01.03.2024 - Romania a primit Avizul Formal pentru aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE). Țara noastra are 2 obiective strategice de politica externa: aderarea la spațiul Schengen și aderarea la OCDE. La spațiul Schengen s-a aderarat parțial cu granițele maritime și aeriene, iar…

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Lovitura grea pentru Vlad Pascu! Ce au decis autoritațile in cazul tanarului care lovit mortal doi pietoni la 2 Mai

13:45, 24.01.2024 - Vești proaste pentru Vlad Pascu! Ce au decis magistrații Judecatoriei Mangalia cu privire la cazul tanarului care a lovit mortal doi pietoni la 2 Mai. Hotararea instanței nu este definitiva și pote fi contestata in termen de 48 de ore de la pronunțare. Cererea facuta de avocatului acestuia.

Cu cat s-ar putea scumpi mancarea de la 1 februarie 2024 / Vești proaste pentru beneficiarii cardurilor de alimente

05:45, 23.01.2024 - Alimentele de baza ar putea sa se scumpeasca incepand cu 1 februarie, deoarece masura guvernamentala de plafonare a adaosurilor comerciale va expira la sfarșitul lunii ianuarie, pe data de 31. In cele aproximativ cinci luni și jumatate in care a fost aplicata, masura a dat ceva roade, intrucat a dus…

Vești proaste pentru romani! Mai puțini bani pentru persoanele care beneficiaza de cardul de alimente 2024

11:00, 17.01.2024 - Vești proaste pentru mulți romani! S-a anunțat ca se vor da mai puțini bani pentru cardul de alimente 2024. La ce suma se poate ajunge in acest context. Lovitura grea pentru persoanele vulnerabile de la noi din țara.

Vești proaste pentru șoferii din Romania! Cresc amenzile pentru parcarile neregulamentare, de la 1 ianuarie 2024

08:11, 29.12.2023 - Inceputul anului 2024 aduce vești proaste in randul șoferilor din Romania. Se pare ca valoarea punctului de amenda creste incepand cu data de 1 ianuarie 2024 pentru sanctiunile rutiere, iar clasele de amenzi sunt diferite. Iata cat trebuie sa scoata din bucunar cei care incalca regulile!


Ce parere ai despre aceasta stire?