Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi tensiuni între Cîțu și Voiculescu. Premierul ar putea trimite corpul de control la Ministerul Sănătății

Publicat:

Premierul Florin Cițu ii cere ministrului Sanatații, , documente care sa arate legalitatea in privința datelor despre vaccinare și testare pe care le-a facut publice, potrivit surselor Digi24. Suspiciunea este ca Ministerul Sanatații a facut publice unele informații in lipsa unor avize obligatorii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minsterul Economiei va trimite Corpul de Control la Cupru Min

15:20, 12.04.2024 - Ministrul Economiei, Radu Oprea, a anuntat ca va demara un control la SC Cupru Min SA, companie care exploateaza zacamantul de la Rosia Poieni, unde se afla 60% din rezervele de cupru ale Romaniei.

Audieri in cazul deceselor de la Spitalul „Sf. Pantelimon”

10:41, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Managerul spitalului a fost informat, joi, in scris, de catre directorul de…

Cazul care socheaza Romania: S-a autosesizat si Colegiul Medicilor

21:11, 11.04.2024 - Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) s-a autosesizat si a demarat o cercetare coordonata de Departamentul de Jurisdictie Profesionala cu privire la situatia semnalata la Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon” din Bucuresti. Managerul Spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon”…

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Managerul Spitalului Pantelimon, dupa acuzațiile privind decesele pacienților de la ATI: „Este greu de crezut”

18:16, 11.04.2024 - Managerul Spitalului Pantelimon din București, Bogdan Socea, a reacționat, joi, dupa acuzațiile cu privire la decesul a 20 de pacienți de la secția de ATI, in perioada 4-7 aprilie, dupa administrare incorecta a unui medicament, afirmand ca "este greu de crezut ca s-ar fi putut intampla așa ceva”.In…

Alexandru Rafila, despre decesele suspecte de la spitalul Sfantul Pantelimon: „Eu am indoieli cu privire la aceasta situație”

18:00, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a reacționat, joi, la Digi24, in cazul spitalului Sfantul Pantelimon din București, unde o asistenta de la Terapie Intensiva a sustinut ca au murit 20 de pacienti in perioada 4-7 aprilie, dupa ce medicii de acolo au scazut doza unui anume tratament."Eu am indoieli…

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

Ministrul Justiției trimite Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Alba

13:36, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat ca a trimis Corpul de control la Penitenciarul Poarta Alba, in urma unor incidente petrecute la Tribunalul Constanta, unde a avut loc un nou termen in procesul lui Vlad Pascu.


Ce parere ai despre aceasta stire?