Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi probleme de sănătate pentru Gabi Firea. A fost operată imediat, chiar ieri

Publicat:

In vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o interventie chirurgicala la colon. Acum, are noi probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a fost operata de urgenta. , noi probleme de sanatate 2020 a fost pentru fostul primar al Bucurestiului un an greu: a pierdut sefia Capitalei si a […] The post Noi probleme de sanatate pentru . A fost operata imediat, chiar ieri appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde București-Ilfov. „Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala“

16:46, 23.04.2024 - Inscrisa ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost votata marți, 23 aprilie 2024, in unanimitate, de comisiile reunite pentru Mediu și pentru Paduri ale Senatului.

Liviu Dragnea a recunoscut ca a avut mari probleme de sanatate. Fostul liderul PSD: „Am intrat aproape mort”

22:10, 25.03.2024 - Liviu Dragnea a recunoscut. Celebrul om politic a avut probleme mari de sanatate, care au fost aduse in atenția publicului din nou. Cu ce complicații s-a confruntat, de fapt, și de ce a ajuns sa aiba asemenea probleme. A scapat ca prin minune. Liviua Dragnea, probleme grave de sanatate Liviu Dragnea…

Top 6 probleme grave ale Bucureștiului, cel mai bogat oraș al Romaniei

11:16, 25.03.2024 - Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti a aprobat bugetul Capitalei la a patra incercare, dar majoritatea banilor se duc pe consumul si functionarea administratiei, iar pentru investitii ar ramane 2 mld. lei, conform ZF.

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Știrile Antena Stars. Baboiash a primit un diagnostic crunt pentru fiul sau. Cu ce probleme se sanatate se confrunta copilul: ”M-am simțit neajutorat” / VIDEO

19:30, 29.02.2024 - Baboiash a avut parte de șocul vieții sale cand fiul cel mic a fost diagnosticat cu autism. Artistul a mers la mai mulți medici pentru a-i oferi o copilarie normala, iar la distanța la 4 ani a reușit sa faca acest lucru. Acum, vrea sa-i ajute și pe alți parinți care se confrunta cu probleme ale micuților.

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!

Viorel Lis și-a sarbatorit ziua de naștere la cazinou, la pacanele. La 81 de ani, soția are grija de el: „Nu este un om de lasat la azil”

14:20, 20.02.2024 - Viorel Lis a implinit ieri, 19 februarie, 81 de ani, iar soția lui, Oana Lis, l-a sarbatorit intr-un cazinou din București, la pacanele. Intr-un interviu recent, ea a spus ca aceasta e marea placere a soțului ei, care se confrunta cu mai multe probleme medicale. La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar…


Ce parere ai despre aceasta stire?