Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi dezvăluiri despre scandalul momentului! Cum și-a explicat profesorul din Sighetu Marmației gestul de a o săruta pe eleva de 15 ani

Publicat:

Profesorul de limba engleza de la din Sighetu Marmației, care a fost surprins in timp ce saruta și pipaia o eleva, in fața intregii clase, a gasit vinovatul pentru fapta sa. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu știm ce mancam! Romania testeaza o proba pentru 200 de tone de carne de pui: raport cu concluzii ingrijoratoare

07:30, 16.04.2024 - Datele centralizate de la nivel european au aratat ca doar o singura proba luata de la un lot de carne de pasare a fost depistata cu hormoni in exces. Cum sunt vopsiți puii in fabrica. VIDEO cu procesul prin care suntem pacaliți sa cumparam „bio” Cel mai probabil, carnea recoltata a conținut reziduri…

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat ca avea o idila cu o eleva, arestat preventiv

14:35, 13.04.2024 - Profesorul in varsta de 62 de ani din București, acuzat ca ar avea o relație cu o eleva, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Profesorul de 62 de ani de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga” din Capitala, a fost arestat pentru 30 de zile.

Scandalul idilei dintre o eleva de liceu și profesorul ei ia amploare. Polițiștii au descins la barbat acasa și l-au ridicat pentru acuzația de viol

15:50, 12.04.2024 - Profesorul de geografie, in varsta de 62 de ani, de la liceul Lucian Blaga din Capitala, a fost reținut pentru viol dupa ce pe rețele de socializare a aparut un video in care acesta se afișeaza cu o eleva a unitații de invațamant.

Noi detalii in scandalul momentului la Rapid București

18:21, 25.03.2024 - Aflata in lupta pentru titlu in SuperLiga Romaniei, Rapidul se afla in prim-plan din cauza unui dosar cu arme și muniții, in care ar fi implicați mai mulți suporteri giuleșteni și președintele Daniel Niculae.

Dezvaluiri EXPLOZIVE in scandalul de la PMP. Ce spune Cristian Diaconescu despre Ciolacu și Iohannis?- AUDIO

10:56, 19.03.2024 - In inregistrarea audio in care pare sa fie vocea lui Cristian Diaconescu, cel care-și revendica șefia PMP, acesta ii ironizeaza pe membrii PMP care ar fi tentați sa migreze spre PSD sau AUR: "Va garantez ca cel puțin la ușa clanței (?!) veți putea sa va agațați, CA MAI MULT NU VEȚI PUTEA!"  Nicolae…

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?