Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii importante despre cazul din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi dus fetele în America: „Știu foarte bine ce au făcut!”

Publicat:

Noi detalii importante ies la iveala despre cazul din Caracal! a facut dezvaluiri cu privire la și susține ca fetele ar fi fost duse de acuzat in America. Iata declarațiile pe care le-a facut bunicul fetei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție, in cazul Șoșoaca: Nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal

16:20, 05.04.2024 - Jurnalistul Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție in scandalul ordinului de restricție emis pentru Silvestru Șoșoaca. Jurnalistul spune ca daca oamenii legii nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal, unde Gheorghe Dinca se ținea captive pe Luiza Melencu și Alexandra Maceșanu.

Cu cine a vorbit Vladimir Putin la telefon, imediat dupa atacul terorist din Moscova. Noi detalii despre cazul care a ingrozit Rusia

17:15, 24.03.2024 - S-a aflat cu cine a discutat Vladimir Putin la telefon, la scurt timp dupa ce a aflat de atacul terorist din Moscova! Tragediile au șocat pe toata lumea! Iata noi detalii despre cazul halucinant care a ingrozit Rusia.

Noi detalii șocante in cazul tinerei insarcinate care a fost ucisa de patronul din București! Cine era, de fapt, tatal bebelușului

18:25, 20.03.2024 - Noi detalii șocante ies la iveala in cazul tragic al tinerei insarcinate, care a cazut victima in mainile patronului magazinului din București. O investigație intensa a dezvaluit detalii importante despre identitatea tatalui bebelușului nenascut, aducand in lumina aspecte tulburatoare.

Cazul „Caracal”: Procurorul care nu i-a lasat pe polițiști sa intre in casa lui Gheorghe Dinca toata noaptea, sancționat de ICCJ

12:05, 20.03.2024 - Procurorul responsabil pentru tragedia de la Caracal a fost sancționat cu taierea a 25% din salariu timp de un an, la cinci ani de la tragedia in urma careia doua adolescente au murit. Cristian Ovidiu Popescu, procurorul care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, a fost sancționat…

Ultimele detalii in cazul milionarului ucis la Sibiu. Criminalii au comis și alte jafuri

17:50, 06.03.2024 - Ancheta uciderii afaceristului Adrian Kreiner, din noiembrie 2023, este departe de final. Magistrații sibieni spun ca al doilea criminal urmeaza sa fie extradat din Marea Britanie, iar al treilea și iubita acestuia sunt in continuare cautați.

Star Matinal. Noi detalii importante in cazul crimei de la petrecerea cu vedete! Cei trei suspecți au fost scoși din arest

10:05, 12.02.2024 - Au aparut noi detalii importante in cazul crimei de la petrecerea cu vedete! Cei trei suspecți au fost scoși din arest și duși la audieri. Iata ce se intampla in aceste momente cu cazul care a șocat o țara intreaga!

Simona Halep, audiata la TAS - Cele mai importante detalii din a doua zi

08:45, 08.02.2024 - ​Simona Halep ataca decizia ITIA de suspendare de patru ani pentru dopaj la TAS. Audierile de la Lausanne au inceput miercuri și se intind pana vineri, iar fosta lidera WTA spera intr-o reducere a pedepsei. Cele mai importante evenimente ale zilei de joi sunt LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?