Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi atenţionări de la hidrologi: Cod portocaliu şi galben de inundaţii în mai multe județe

Publicat:
Noi atenţionări de la hidrologi: Cod portocaliu şi galben de inundaţii în mai multe județe

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, noi avertizari hidrologice pentru rauri din mai multe județe ale țarii. portocaliu sunt ape din șapte județe. Sunt anunțate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte severe de inundatii locale si cresteri de debite […] atentionari de la hidrologi: Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe județe a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de inundatii pentru raurile din Dobrogea! Iata pana cand tine avertizarea

14:00, 31.08.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis codurile galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis codurile galben si portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din tara. In intervalul 31 august…

HARTA. Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise cod portocaliu și cod galben de viituri

13:25, 29.08.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din noua judete si o atentionare Cod galben pentru rauri din 27 de judete.

Cod portocaliu de inundații in Timiș și Caraș-Severin, cod galben in mai multe județe

13:50, 05.08.2023 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis mai multe avertizari cod portocaliu și cod galben de inundații. „Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se pot produce…

Pericol de inundații in 34 de județe. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben

13:40, 26.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Cod portocaliu de inundatii in bazinul hidrografic Olt, valabil pana joi dimineata. Cod galben pe rauri din 34 de judete

13:20, 26.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Cod portocaliu de inundatii in bazinul hidrografic Olt, pana joi dimineata. Alte 34 de judete, vizate de Cod galben

13:05, 26.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana joi dimineata in bazinul hidrografic Olt de pe raza a cinci judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza rauri din 34 de judete.

Cod portocaliu de viituri pe rauri din patru judete, pana sambata la pranz. 31 de judete sunt vizate de un Cod galben

14:00, 21.07.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atentionare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la pranz pe rauri din patru judete situate in Crisana, Banat si Transilvania, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza

Pericol de inundații in mai multe zone din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben

20:51, 27.06.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti seara o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Hunedoara si o atentionare Cod galben pentru rauri din judetele Mures si Bistrita-Nasaud.


Ce parere ai despre aceasta stire?