Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ninsoare şi viscol la început de mai. Zăpada s-a aşternut în strat consistent în mai multe zone din România VIDEO

Publicat:

Ninge viscolit in Munții Bucegii, unde este un peisaj de iarna veritabila. vantul bate cu putere și ninge in continuu. In zona iarna nu pare ca se da dusa.

rafalele de vant au atins 120 - 140 km la ora.

 

Și in Fagaraș ninge ca in ianuarie. In continuare, Transfagarașanul este inchis, deci turiști nu sunt in zona, dar salvamontiștii sunt in alerta pentru eventuale intervenții. Drumarii au scos din nou utilajele de deszapezire pe șosea.

A nins si in Dambovita.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ninge ca in povești in Romania: strat de zapada și polei. Pot fi amendați șoferii care circula, in martie, fara anvelope de iarna? 

14:51, 22.03.2024 - In zonele montane, sunt zone unde chiar s-a depus un strat de zapada de 1-3 cm pe carosabil, iar drumarii impraștie material antiderapant.Pana in anul 2011, șoferii erau obligați sa circule cu anvelope de iarna din luna noiembrie pana la final de martie.Dar legea a fost schimbata iar șoferii nu trebuie…

A nins la Brașov in timpul nopții. Pe Valea Prahovei s-a depus un strat consistent de zapada

08:35, 21.03.2024 - La Brașov a nins peste noapte. Pe Valea Prahovei, unde oricum se circula greu și in condiții normale, s-a depus un strat consistent de zapada, așa ca drumarii au intervenit pe șosele cu zeci de utilaje. 

Locul din Romania in care ninge ca in povesti! Acolo, uiti ca e primavara, s-a depus un strat serios deja

16:36, 06.03.2024 - Vremea surprinde din nou, deși credeam ca primavara și-a intrat serios in drepturi. Ninsorile au revenit pe teritoriul Romaniei, iar intr-un loc, atmosfera este de-a dreptul ca in povești. Unde s-a depus deja un strat serios de zapada și in ce regiuni sunt așteptate fulguieli puternice. Iarna a revenit…

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

Ninsoare puternica in Romania! Drumarii au intervenit cu material antiderapant

10:45, 27.01.2024 - Ninge puternic in unele zone din Romania! Drumarii au intervenit de urgența cu material antiderapant, iar șoferii sunt sfatuiți sa iasa numai cu echipament corespunzator. Informațiile transmise de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.

Un nou val de frig va aduce ninsori in aproape toata Romania. Zonele in care se va depune un strat consistent de zapada

03:00, 16.01.2024 - Vremea a impartit tara in doua anotimpuri la acest inceput de saptamana. Daca la munte avem peisaje autentice de iarna, in sudul tarii ne bucuram de temperaturi de primavara. In weekend meteorologii anunta un nou val de frig care va aduce ninsori in aproape toata tara. 

Bijuteria cerului de iarna. Marea Nebuloasa din Orion, fotografiata din Romania

15:40, 15.01.2024 - Astronomii amatori care au participat in weekend la o tabara de observații astrale in Dambovița, in timpul curentului Geminide, cel mai mare curent de meteori, au surprins o „bijuterie” de fotografie - Marea Nebuloasa din Orion.

Avertisment ANM! Se circula in condiții de ninsoare pe mai multe drumuri din țara. Lista zonelor unde depus un strat consistent de zapada

08:06, 08.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un anunț de ultima ora. Specialiștii au anunțat ca se circula in condiții de ninsoare pe mai multe drumuri din țara. Iata ce recomandari au facut autoritațile in privința șoferilor care pleaca la drum in zonele afectate de condițiile meteo nefavorabile!


Ce parere ai despre aceasta stire?