Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicu Ştefănuţă, europarlamentar USR PLUS: 'Nu putem permite ca într-un un sit Natura 2000 să aibă loc exploatări forestiere masive'

Publicat:

Europarlamentarul Nicu Stefanuta (USR PLUS) a subliniat, luni, ca nu pot avea loc exploatari forestiere "masive" intr-un sit Natura 2000, mentionand ca lucreaza la o definitie a sistemului de arii strict protejate care sa interzica industriei de exploatare a lemnului sa activeze in aceste zone.

Precizarile sunt facute in contextul a si dupa ce organizatia nonguvernamentala a protestat pe din pentru a atrage atentia asupra exploatarilor forestiere "masive" din aceasta arie protejata, potrivit agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Țara europeana care va amenda pacienții care lipsesc la programarile la medic: Nu putem permite ca acest lucru sa continue

12:10, 09.04.2024 - Persoanele care lipsesc de la programarile la medic vor fi amendate cu 5 euro, in Franța. Sancțiunea propusa, menita sa stimuleze serviciul de sanatate care „scarțaie”, este criticata de sindicatele medicilor și de grupurile de pacienți.

Polițiștii anunța proteste masive pentru salarii. Sindicat: „Nu mai putem accepta restanțe, amanari, inghețari și minciuni!”

11:21, 14.03.2024 - Polițiștii anunța „cel mai mare protest organizat in ultimii ani” in cazul in care guvernanții nu vor respecta „ultimatumul” dat de sindicaliști in ceea ce privește aprobarea unor acte normative.

Apple va permite și instalarea aplicațiilor prin download de pe site, fara un magazin, la presiunea UE

16:20, 12.03.2024 - Ușor, ușor, Apple va ajunge, probabil la o forma de deschidere cat mai apropiata de ceea ce iși doresc utilizatorii, dar și membrii Comisiei Europene, care au obligat compania sa permita alternative pe platformele sale. La doar cateva zile dupa ce Apple a „deschis”, cel puțin parțial iOS-ul, compania…

De ce votam la Președintele la toamna? Nicolae Ciuca vine cu precizari dupa scandalul din Parlament

21:20, 04.03.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a explicat luni seara la Digi24 de ce alegerile prezidențiale vor avea loc in septembrie. Precizarile vin dupa ce Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat, luni, proiectul de lege care permite devansarea datei alegerilor președintelui Romaniei. „Este un motiv…

Marcel Ciolacu și-a luat viza pentru SUA: Impreuna, putem atinge obiectivul ca din 2025 romanii sa calatoreasca fara vize

12:11, 02.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, ca s-a alaturat demersului privind coborarea ratei refuz a vizelor pentru Statele Unite ale Americii sub 3%, astfel incat țara noastra sa fie acceptata in programul de eliminare a vizelor.

Drama economica a argentinienilor, candva mai bogați decat Franța și Germania: „Suntem țara carnii de vita, dar ne putem permite doar pui”

09:55, 31.01.2024 - Argentina a fost candva una dintre cele mai bogate țari din lume, mai bogata decat Franța sau Germania, iar o mare parte din aceasta bogație a fost construita pe exporturile de carne de vita.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet: Ne pregatim sa supraveghem padurea cu tehnologii avansate

14:11, 29.01.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat luni ca ministerul se pregateste sa supravegheze padurea cu tehnologii avansate, harti satelitare, camere de supraveghere video, dupa ce, impreuna cu colegii de la STS, au inceput dezvoltarea versiunii SUMAL 3.0, care elimina orice vulnerabilitate constatata…


Ce parere ai despre aceasta stire?