Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta și Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu tatăl lor alcoolic. Ce spune bărbatul despre fiicele lui

Publicat:

și au trait multe clipe nefericite in copilarie, din cauza tatalui lor, , care avea patima alcoolului. Totuși, cele doua nu l-au abandonat la batranețe, iar sclipirile timide ale unui inceput de relație intre ei de acum șase ani au roade și astazi. Barbatul a vorbit despre legatura pe care […] The post Nicoleta și , adevarul despre relația cu tatal lor alcoolic. Ce spune barbatul despre fiicele lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Andreea Banica, adevarul despre relația cu fostele colege de scena. Ce regret are artista acum: “ Mi-ar fi placut” VIDEO EXCLUSIV

20:16, 27.03.2024 - Andreea Banica se bucura de o cariera de succes in muzica, reușind sa se reinventeze și sa fie pe placul publicului indiferent de formula. S-a lansat in showbiz cu trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Julia Chelaru, a cantat apoi cu Cristian Rus in Blondy, iar decizia de a avea o cariera solo,…

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Știrile Antena Stars. Cum a aflat Ariana ca Adi Istrate are o relație cu Erika Isac, deși era inca și iubitul ei. Artistul i-ar fi ascuns adevarul / VIDEO

15:25, 13.03.2024 - Ariana a revenit cu declarații explozive despre modul in care relația dintre Adi Istrate și Erika Isac a inceput! Tanara avea o relație cu artistul in momentul in care Erika Isac a intervenit in relația lor, iar Ariana a aflat de aceasta idila intr-un mod neașteptat! Iata cum s-a intamplat totul!

Dinu Maxer, despre relația cu Nicoleta Luciu, la doua decenii de la desparțire: „Pentru ea, am fost primul barbat”

15:25, 13.03.2024 - Inainte ca Dinu Maxer sa aiba o relație de aproape 18 ani cu mama copiilor lui, Deea, de care a divorțat in urma cu un an, Dinu Maxer a trait o mediatizata poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu.

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.

Cornel Pasat, detalii neștiute despre Oana Roman la 17 ani de la desparțire: „O fire rebela și orgolioasa, are sange de spanioloaica”

09:45, 29.01.2024 - Cornel Pasat face noi dezvaluiri despre relația pe care a avut-o cu Oana Roman in urma cu aproximativ 17 ani. Fondatorul trupei Flamingo Boys spune despre fosta iubita ca este o fire rebela și orgolioasa.Relația dintre Cornel Pasat și Oana Roman a fost adusa in prim-plan, dupa ce fiica lui Petre Roman…


Ce parere ai despre aceasta stire?