Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță, gest incredibil după înmormântarea fratelui. Manelistul a șocat pe toată lumea

Publicat:

Nicolae Guța a trecut printr-o mare cumpana in urma cu șase ani, atunci cand fratele lui s-a stins din viața. a murit in anul 2013, din cauza unei boli crunte. Manelistul i-a organizat o inmormantare imparateasca, insa acesta a fost doar primul pas. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam, noi controverse, dupa inmormantarea lui Costel Corduneanu. Cum il pune la punct Adrian „Beleaua” Corduneanu pe manelist: „Din respect...”

10:51, 22.04.2024 - Au trecut deja cateva zile de cand a fost inmormantat Costel Corduneanu și se pare ca apar noi controverse cu privire la marele absent, Florin Salam. Manelistul nu a fost prezent nici la priveghi, nici la inmormantare, ceea ce a determinat o mulțime de reacții, avand in vedere ca „Regele manelelor”…

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Rosalia și-a șocat fanii cu ultima apariție. Toata lumea și-a dat coate. Nu a ținut cont de reguli

14:25, 02.04.2024 - Cu toate ca admiratorii ei sunt obișnuiți cu excentricitațile artistei, Rosalia a reușit sa iși șocheze fanii cu cea mai recenta apariție. Cantareața a atras toate privirile cu ținuta aleasa nu pentru un spectacol, ci pentru o ieșire la restaurant. Artista, apariție uluitoare Cantareața din Spania a…

Nicolae Guța, luat in vizor de FISC, dupa succesul pe TikTok! Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce manelistul ar fi primit donatii de aproape 200.000 de dolari prin aplicatie 

18:15, 01.04.2024 - Una calda, una rece pentru Nicolae Guța. Dupa succesul de care s-a bucurat dupa ce a facut live pe TikTok, manelistul a ajuns in vizorul celor de la FISC. Inspectorii ANAF fac verificari dupa ce cantarețul ar fi primit, prin aplicație, donatii de aproape 200.000 de dolari.

Cercetatorul care a șocat lumea modificand genetic, in secret, 3 copii și-a reluat cercetarile. Spune ca e „mandru” de ce a facut

17:55, 01.04.2024 - Cercetatorul chinez care a ajuns la inchisoare pentru rolul sau in crearea primilor copii modificați genetic din lume spune ca s-a intors in laborator, pentru a face cercetari legate de tratamentul bolii Alzheimer și al altor boli genetice, relateaza The Guardian.

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?