Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Niciun moldovean aflat în Italia nu este infectat cu coronavirus

Publicat:

Niciun moldovean aflat in Italia nu este suspectat si nu are coronavirus, despre acest lucru a comunicat Ministerul de Externe. de la Milano In ultimele 24 de ore la numarul de urgența au parvenit 13 apeluri telefonice.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

MAE: Un roman se numara printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

11:05, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane, a anuntat miercuri Ministerul roman de Externe.

MAE moldovean interzice oficialilor ruși sa vina la o conferința de la Chișinau. Reacția Moscovei

20:21, 19.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe interzice oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO) care va avea loc in luna mai in Rep. Moldova.

Chișinaul condamna activitațile electorale din Transnistria. Incident la secția de votare din Capitala

12:51, 17.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe condamna ,,cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”, cu referire la regiunea separatista Transnistria. MAE moldovean a permis votul doar in incinta Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Ministerul moldovean de Externe: "Exista noi oportunitați pentru o soluționare pașnica"

17:05, 16.03.2024 - Autoritațile moldovenești au pirghii de influența asupra Transnistriei nerecunoscute, dar nu cauta sa le foloseasca, ci le vad mai degraba ca pe un stimulent pentru o reglementare pașnica. Declarația a fost facuta de ministrul moldovean de externe, Mihail Popșoi, intr-un interviu pentru Adevarul European.…

Austria expulzeaza doi diplomati rusi

23:46, 13.03.2024 - Austria a anuntat miercuri expulzarea a doi diplomati rusi, in contextul tensiunilor de dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia, care a dus la impunerea de sanctiuni economice occidentale dure, transmite AFP. Diplomatii s-au comportat „intr-un mod incompatibil cu statutul lor diplomatic”, a spus Ministerul…

Avertisment MAE catre romani: Nu participați ca observatori la alegerile din Rusia

10:36, 08.03.2024 - Ministerul de Externe a transmis vineri un mesaj in care anunța ca Romania nu recunoaște legitimitatea alegerilor organizate de Rusia in teritoriile ocupate in Ucraina - Donețk, Luhansk, Zaporojia, Herson, Crimeea. Ministerul ii avertizeaza, de asemenea, pe romani sa nu accepte sa participe ca observatori…

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Venezuela acuza SUA de „furtul” unui Boeing 747-300

07:05, 13.02.2024 - Ministerul de Externe al Venezuelei a declarat ca Statele Unite și Argentina au incalcat grav toate reglementarile care guverneaza aeronautica civila, precum și drepturile comerciale, civile și politice ale Aerocargos del Sur, punand in pericol siguranța traficului aerian in regiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?