Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Niciun membru al familiei Castro nu va mai fi la putere în Cuba

Publicat:

In cateva zile, niciun membru al familiei Castro nu va mai fi la putere in Cuba. , care incepe vineri, va pune capat celor sase decenii de "regim fratesc" și lasa locul unei noi generatii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un atentator de la Crocus face apel impotriva arestului preventiv

13:30, 03.04.2024 - Un alt membru al familiei Islomov a facut recurs impotriva hotararii de arest preventiv in dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall. Deocamdata, nu a fost stabilita data exacta pentru audierea sa in recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a facut recurs impotriva…

Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de traficanți de droguri: sa nu se mai intoarca pentru ca vom ucide un membru al familiei

23:35, 25.03.2024 - Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locala, pe fondul unui val de violențe legate de droguri in orașul din care provine și Lionel Messi.

Turdean obligat de instanța la „tratament medical” dupa ce și-a batut un membru al familiei!

10:25, 12.03.2024 - Pe rolul Judecatoriei Turda s-a aflat luni dimineața un dosar de violența in familie. Practic un turdean și-a batut un membru al familiei, iar acum instanța il obliga la „tratament medical”(psihiatric). Daca nu va respecta decizia instanței și nu va urma tratamentul medical, barbatul va fi internat…

Vladuța Lupau este in doliu. Artista a pierdut un membru drag al familiei. Ce imagine emoționanta a publicat in mediul online

14:46, 03.03.2024 - Vladuța Lupau trece prin momente grele de cand a aflat ca un membru drag al familiei sale s-a stins din viața. Artista a dat vestea trista pe rețelele sociale, publicand o imagine de-a dreptul emoționanta.

EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani

14:40, 28.02.2024 - Intr-o declarație, Palatul Buckingham anunța faptul ca, Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani. The post EVENIMENT TRAGIC Membru al familiei regale britanice, mort la 45 de ani first appeared on Informatia Zilei .

A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani

11:15, 27.02.2024 - Vlastarul celebrei familii de bancheri, Lordul Jacob Rothschild, a incetat din viața la varsta de 87 de ani. El a parasit banca familiei pentru a-și... The post A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tilvar: „Felicit compania Rheinmetall pentru decizia de a deveni membru al familiei industriei de aparare din Romania”

12:56, 17.02.2024 - O industrie nationala de aparare puternica va consolida pozitia Romaniei pe plan regional si international, a declarat ministrul Apararii, Angel Tilvar, care s-a intalnit, in marja Conferintei de Securitate de la Munchen, cu Armin Papperger, CEO-ul companiei germane Rheinmetall AG.

Uciderea lui Jam Master Jay. Fondatorul Run-DMC a murit in studioul sau, executat de un membru al familiei

16:11, 30.01.2024 - Jam Master Jay, unul dintre fondatorii grupului hip-hop Run-DMC, ar fi fost ucis in 2002 de finul lui, fiind vorba de o razbunare a celui din urma pentru ca fusese eliminat dintr-o tranzacție de droguri, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?