Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nevasta lui Vali Nebunu, decizie neașteptată în scandalul care i-a schimbat viața / A renunțat la tot

Publicat:

Nevasta liderului interlop a facut un pas in spate, in scandalul care i-a dat viața peste cap: in pofida faptului ca alți inculpați au contestat condamnarile, ea a acceptat sentința cu suspendare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana Stroe, finalista de la iUmor, decizie radicala in viața amoroasa! De ce nu-și mai cauta iubit și care e motivul pentru care exclude sa se mai casatoreasca / VIDEO

23:35, 09.03.2024 - Ioana Stroe, finalista de la iUmor, dar și Ioana cu pancarta, așa cum o mai știe lumea, a luat o decizie radicala in viața amoroasa. Bruneta a hotarat sa ia o pauza din cautarile unui viitor iubit. Ne spune motivul pentru care a ajuns la aceasta concluzie, dar face marturisiri și despre casatorie. De…

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Cum s-a schimbat viața amoroasa a Biei Khalifa! Blondina a luat o decizie radicala care pare sa funcționeze. Declarații exclusive!

22:50, 22.02.2024 - Dupa o perioada in care a evitat sa vorbeasca despre viața ei amoroasa, acum Bia Khalifa iese și face declarații exclusive pentru Spynews.ro despre povestea ei de dragoste. Blondina, cunoscuta ca Regina Only Fans-ului, e intr-o noua relație, insa la distanța. De ce nu iși dorește sa-mi mai expuna atat…

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Star Magazin. Mihai Onila, decizie neașteptata. Ține post cu apa timp de 40 de zile. Cum se simte, dupa o luna in care nu a consumat alimente: „Sunt propriul meu terapeut”

20:50, 01.02.2024 - Mihai Onila a luat o decizie radicala la inceputul acestui an, asta pentru ca a decis sa țina post cu apa pentru 40 de zile. A trecut deja o luna de cand a decis sa faca aceasta schimbare importanta și spune ca a facut o alegere buna.

[BREAKFAST] Primaria care a decis sa le ofere 1000 de euro tuturor celor cu venituri mici. Viața oamenilor s-a schimbat radical

13:51, 31.01.2024 - Austin a fost primul oraș din Texas care a lansat un program de venit garantat finanțat de contribuabili in mai 2022. Programul a deservit 135 de familii cu venituri mici, fiecare primind 1.000 de dolari lunar. Finanțarea pentru 85 de familii a provenit de la orașul Austin, in timp ce donațiile filantropice…

Star Matinal. Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei: „Era noapte și ploua...”. De ce a luat Valerie Lungu aceasta decizie neașteptata / VIDEO

13:35, 29.01.2024 - Victoria Lungu a fost data afara din casa de fiica ei. Femeia care i-a dat viața Valeriei Lungu a trecut prin momente foarte grele și a explicat exact ce s-a intamplat. Iata de ce a luat influencerița aceasta decizie neașteptata!


Ce parere ai despre aceasta stire?