Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NENOROCIRE în municipiul Bălţi. O adolescentă a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuit (VIDEO)

Publicat:

Gest extrem! A sarit in gol de la aproximativ 30 de metri, iar impactul cu solul a fost fatal. O adolescenta, in varsta de 16 ani, si-a pus capat zilelor. Nenorocirea s-a petrecut in dimineata zilei de ieri, in jurul orei 08:00, in municipiul Balti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O adolescenta a cazut de la etajul 1 al școlii, in timpul orei de engleza

18:56, 22.04.2024 - O eleva de 17 ani a cazut de la etajul 1 al unui liceu de arte din Cluj-Napoca, in timpul orei de engleza. Adolescenta este acum in stare grava la spital. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza. Au loc mai multe anchete la liceul de arte vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Din cate se pare, martori…

Un muncitor a cazut de la etajul 7 al unui bloc și a murit

13:45, 10.04.2024 - Un barbat de 40 de ani care lucra la etajul 7 al unuii bloc din Bistrița a cazut și a murit, miercuri dimineața.Polițiștii Biroului de Investiții Criminale au fost sesizați, miercuri dimineața, prin apel la 112, cu privire la faptul ca, in municipiul Bistrița, o persoana a cazut

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

Moarte suspecta la Brașov: o adolescenta de 15 ani a cazut de la etajul 8, cand se afla o petrecere

17:40, 07.04.2024 - O noapte de distracție s-a transformat intr-o cumplita tragedie, in municipiul Brașov. O fata de doar 15 ani și-a pierdut viața dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc. Potrivit comunicatului emis de Poliția Brașov, se pare ca adolescenta s-ar fi aruncat.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ultima ora: O fata a cazut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit

16:06, 07.04.2024 - O fata de 15 ani a cazut, in noaptea de sambata spre duminica, de la etajul 8 al unui bloc din Brașov și a murit, informeaza Mediafax. Polițiștii spun ca adolescenta s-ar fi aruncat.Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?