Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nebunie mare: Un magazin de lux din Londra a scos la vânzare globulețe şi Moşi Crăciun

Publicat:

Desi afara e canicula, un magazin de lux din Londra a scos la vanzare globulețe, , luminițe si brazi decorati. Clientii spun ca prefera acum sa cumpere decoratiunile, pentru a scapa de aglomeratia din decembrie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cinci familii din Constanța ar fi platit mii de euro avans pentru locuințe care nu erau de vanzare. Doi barbați, acuzați de inșelaciune

10:25, 16.04.2024 - Cinci familii din Constanța, care se visau la casa lor, ar fi fost inșelate de doi barbați, așa-ziși vanzatori. Clienții ar fi platit, in medie, cate 10.000 de euro avans pentru apartamente care nici nu aparțineau pretinșilor proprietari și care nu erau nici macar de vanzare, scrie news.ro.

CEZ Vanzare a devenit Premier Energy Furnizare. Ce trebuie sa știe clienții

08:40, 16.04.2024 - Premier Energy a anuntat finalizarea achizitiei CEZ Vanzare, in urma careia portofoliul regional de clienti al intregului grup Premier Energy a urcat la 2,4 milioane de clienti casnici si non-casnici.

Codexul Crosby-Schoyen, din secolul 3 dupa Hristos, scos la vanzare: Cat costa cartea cu prima epistola a lui Petru

07:05, 08.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, scrie Reuters, potrivit observatornews.ro .

A fost nebunie la Auchan – * Comorile din caruciorul misterios” s&au vandut ca painea calda

17:30, 06.04.2024 - Un mare lanț de hipermarketuri a introdus in cateva magazine din țara’coșul surpriza’ și a generat o adevarata nebunie cu produse reduse cu 65%. Hipermarketul Auchan a introdus un nou concept: coșul surpriza. Aceste coșuri sunt acoeprite, iar clienții care le cumpara afla conținutul lor abia dupa achiziție.…

KSA deschide primul magazin in Alba Iulia. Iși intampina clienții, in ziua deschiderii, cu reduceri de 50% la toate produsele (P)

15:05, 15.03.2024 - KSA deschide primul magazin in Alba Iulia. Iși intampina clienții, in ziua deschiderii, cu reduceri de 50% la toate produsele (P) In data de 15 martie, brandul KSA din Cluj-Napoca, inaugureaza primul magazin KSA in orașul Alba Iulia. Noul magazin va fi amplasat pe B-dul Republicii, nr. 40B, iar evenimentul…

Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari

12:06, 28.02.2024 - Casa lui Freddie Mercury din Londra scoasa la vanzare pentru 38 de milioane de dolari. Fosta casa din Londra a legendei rock Freddie Mercury este scoasa la vanzare, potrivit CNN. Proprietatea aparține prietenei lui Freddie Mercury.

Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasa la vanzare. Prețul pe care trebuie sa il scoți din buzunar pentru locuința dotata cu un salon japonez, sala de desen și bar / FOTO

08:35, 28.02.2024 - Este vestea momentului pentru fanii lui Freddie Mercury! Casa din Londra a artistului internațional a fost scosa la vanzare, in urma cu puțin timp. Iata cat costa locuința cantarețului care este dotata cu un salon japonez, sala de desen, bar și biblioteca!

FOTO. Aproape 3 tone de produse neconforme, retrase de la vanzare de OPC, de la un magazin Unicarm din Timiș

17:55, 22.02.2024 - Cei de la Protecția Consumatorului au desfașurat un control la un magazin Unicarm din județul Timiș. Acolo au gasit peste 2,7 tone de produse neconforme, care au fost retrase de la comercializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?