Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neamţ: Meteorologii anunţă ninsori şi vînt intens

Publicat:

meteorologii au emis avertizare cod galben de ninsori in aproape toata tara ■ sint prognozate si intensificari ale vintului ■ n atentionarea este valabila pina pe 6 februarie, la ora 10:00 ■ Luna februarie a debutat cu vreme spectaculoasa, foarte calda pentru acest moment al anului, insa dupa citeva zile de caldura pare ca […] : Meteorologii anunta ninsori si vint intens apare prima data in Monitorul de Neamț și Roman .

Citeste articolul mai departe pe monitorulneamt.ro…  

Sursa articol: monitorulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de ninsori. Meteorologii anunța ca din aceasta noapte vremea se schimba radical și se va depune strat consistent de zapada

10:21, 24.03.2024 - Meteorologii anunța ca vremea se racește brusc in urmatoarele ore și au emis un cod galben de ninsori, care va intra in vigoare in timpul nopții. La munte se va depune strat de zapada, care in unele zone va fi consistent, potrivit ANM.

Meteorologii anunța ninsori și ploi in mai multe zone ale țarii. Cat de tare se strica vremea și ce zone sunt afectate

13:10, 19.03.2024 - Meteorologii anunta ca, pana joi seara, vor fi ninsori in nordul si centrul Moldovei si precipitatii mixte in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul si estul Transilvaniei.

Deputatul Leoreanu anunța inființarea unor centre educative și de detenție pentru infractorii minori

18:46, 28.02.2024 - ■ acestea urmeaza a fi create in fiecare dintre cele 8 mari regiuni de dezvoltare ale Romaniei ■ s-a insistat și pentru integrarea in aceste centre a unor secții de tratament și recuperare medicala și psihologica, destinate minorilor dependenți de substanțe psihoactive ■ infracțiunile savarșite de minori…

Cat mai ține caldura neobișnuita. Anunțul ANM despre ce urmeaza, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 27.02.2024 - Vremea se menține calda in continuare, insa de joi noapte iși fac apariția și precipitațiile. Meteorologii anunța maxime de 20 grade Celsius in ultimele zile de iarna. Și prima parte a lunii martie se anunța tot cu temperaturi neobișnuite.

Meteorologii anunța un nou episod de ger și ninsori in weekend. In București, temperaturile vor ajunge și la -8 grade Celsius

21:31, 17.01.2024 - Un nou episod de vreme geroasa si ninsoare va afecta Romania la sfarsitul acestei saptamani, dupa ce in zilele de joi si vineri vor fi temperaturi relativ ridicate. In Capitala se va ajunge chiar la minus 8 grade Celsius, iar vantul, chiar si moderat, va accentua senzatia de frig, anunta meteorologii.

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii anunța ninsori și viscol puternic. Care sunt zonele vizate

11:05, 17.01.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis o informare meteorologica de vremea rea valabila pentru urmatoarele zile. Care sunt zonele vizate.

Meteorologii anunța trei zile de ploi și ninsori. Cum va fi vremea in București

10:25, 17.01.2024 - Meteorologii anunta, miercuri, precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului, pana vineri dimineata, in vestul si nord-vestul tarii. Se vor cumula pana la 40 de litri pe metru patrat. De vineri, aria precipitatilor se extinde, iar acestea se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare.

Intervenții non – stop: cod galben de vant, polei, ninsori și viscol

20:11, 08.01.2024 - ■ trei drumuri județene cu trafic restricționat ■ 6 școli inchise ■ navetiștii alerați prin grpuri de WhatsApp ■ un TIR blocat in zapada la Trifești ■ In contextul atenționarii meteorologice Cod Galben de intensificari ale vantului, polei, ninsori moderate cantitativ și viscol, nr. 2 din 07.01.2024,…


Ce parere ai despre aceasta stire?