Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ne-au invadat DEZINFECTANȚII din afară! Producția românească suferă

Publicat:

”La inceputul crizei, noi am luat o decizie: sa intram in criza si sa incercam sa parcurgem toate efectele negative ale crizei, pe cat posibil sa ne ajutam singuri, pentru ca este foarte dificil sa inchizi activitatea - cum, din pacate, foarte multe companii au trebuit sa faca - si sa astepti ajutorul statului. S-a intamplat acest lucru, dar noi ne-am gandit ca si acest ajutor, din punct de vedere al bugetelor, este limitat. Si atunci am luat o decizie foarte clara: capacitatile noastre de productie foarte mari sunt similare cu capacitatile de productie pe care ar trebui sa se produca acesti dezinfectanti…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

DECIZIE DE RELOCARE Michelin inchide fabrica din Polonia și transfera producția in Romania

11:11, 22.04.2024 - Gigantul auto francez opereaza mai multe fabrici in Olsztyn, acoperind o gama larga de produse, de la anvelope pentru vehicule de pasageri și comerciale pana la anvelope agricole și semifabricate. The post DECIZIE DE RELOCARE Michelin inchide fabrica din Polonia și transfera producția in Romania first…

Date INS privind agricultura la nivel european

07:05, 31.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Franta, la productia de seminte de floarea-soarelui, pierzand prima pozitie, ocupata in 2022 – potrivit datelor Institutului National de Statistica. Productia a fost mai mica anul trecut fata de 2022 cu 3,7%. Ca suprafata cultivata…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

CONFERINTA NEWS.RO – Alex Milcev, Chair of the AmCham Tax Committee: Este posibil sa mai apara si alte restrictii in privinta microintreprinderilor. Sunt doua ingrijorari diametral opuse in mediul de afaceri

15:00, 07.03.2024 - Alex Milcev a afirmat, joi, in cadrul conferintei „Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024” organizata joi de News.ro ca au existat, de-a lungul timpului, mai multe „idei legate de restrictionarea” folosirii microintreprinderilor, doar unele evoluand de la stadiul de proiect la…

CONFERINTA NEWS.RO – Ionut Lianu (CEC Bank): Romania se afla, economic, intr-un context care „apare o data intr-o generatie”. Deci e crucial cum folosim acest moment si spre ce directionam investitiile

13:55, 07.03.2024 - „Pana nu ajungem ca, in Romania sa se castige suficient incat sa nu se mai plece – intr-un mod sustenabil ma refer – pana atunci inca discutam variante de dezvoltare. (…) Privind la nivel micro, de ce avem nevoie? Avem nevoie de niste companii, niste antreprenori care sa reuseasca sa aiba operatiuni…

CONFERINTA NEWS.RO – Paul-Dieter Cirlanaru (CITR): Vedem o crestere constanta a numarului de companii care se confrunta cu anumite tipuri de dificultati financiare Pe de alta parte, vedem o situatie comparativ mult mai buna ca acum 10 ani

12:55, 07.03.2024 - „Ce vedem acolo sunt doua lucruri: pe de o parte, vedem o crestere constanta a numarului de companii care se confrunta cu anumite tipuri de dificultati financiare si  indeosebi in ceea ce priveste capacitatea de a atrage finantare, si ma refer aici la termenul de bancabil, capacitatea acestor companii…

CONFERINTA NEWS.RO – Florin Jianu, presedinte CNIPMMR: Cred ca programele de ajutor de stat ar trebui sa fie modernizate. 6 din 10 intreprinzatori au declarat ca le-au crescut costurile de conformare dupa implementarea e-Factura, iar 7 din 10 cred ca nu a

10:55, 07.03.2024 - „Pentru tot ceea ce inseamna investitii, cred ca programele de ajutor de stat ar trebui sa fie mult mai targetate si modernizate. Daca deschizi o schema de ajutor de stat si ii spui unui mare investitor ca trebuie sa vii la un call care se va deschide la un anumit moment si sa aplici un proiect samd…

CONFERINTA NEWS.RO – Florin Spataru, consilier de stat: Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? 300 de miliarde de dolari Este o realitate de care trebuie sa tinem cont cand vom proiecta bugetele

10:55, 07.03.2024 - „Haideti sa vedem lucrurile realist! Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? Spune Banca Mondiala: 300 de miliarde de dolari. Asta este pretul pe care Romania trebuie sa-l plateasca sa devina net zero, sa isi atinga tinta de decarbonizare comparativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?