Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA investește jumătate de miliard de dolari în stații spațiale private „pe care oamenii să le poată vizita”

Publicat:

Anticipand momentul cand (ISS) va fi dezafectata, NASA a anuntat joi semnarea unor contracte cu trei companii americane, carora le va acorda sprijin in scopul dezvoltarii unor statii spatiale private, un pas inainte in comercializarea spatiului cosmic, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Achiziție de un miliard de dolari. Cum arata vehiculele militare pe care vrea sa le cumpere Romania din Coreea de Sud

12:15, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, produse in Coreea de Sud, compania producatoare, Hanwha, fiind singura care a ramas in licitatia deschisa de Ministerul Apararii Nationale, iar negocierile in acest sens continua cu Guvernul roman, potrivit Agerpres. 

Au vrut sa scoata din țara peste 67 de mii de dolari: Un chinez și un ucrainean, care s-au pornit in Turcia, prinși de oamenii legii

12:31, 19.04.2024 - Doi pasageri de la cursa „Chisinau-Istanbul" documentați de oamenii legii dupa ce au incercat sa treaca frontiera cu mii de euro și dolari, nedeclarați vamal. Suspectați pe caz sunt un ucrainean și un chinez.

O saptamana grea pentru Donald Trump. Fostul președinte este la un pas de a fi executat silit pentru o amenda de jumatate de miliard de dolari

09:15, 25.03.2024 - Viața lui Donald Trump a fost zguduita de falimente, scandaluri personale, destituiri, caștiguri și pierderi ale alegerilor, insa nimic nu se compara cu criza personala și financiara cu care se confrunta fostul și, posibil, viitorul președinte in aceasta saptamana.

Ministerul Transporturilor investește 1 miliard de euro in modernizarea Portului Constanța

18:30, 07.03.2024 - Guvernul a decis astazi ca dezvoltarea Portului Constanța Sud, prin investiții masive in Molurile III S și IV S, reprezinta un obiectiv strategic de interes național, transmite Sorin Grindeanu.

[BREAKFAST] Japonia va lansa primul satelit din lemn din lume pentru combaterea poluarii spațiale

13:41, 20.02.2024 - Oamenii de știința japonezi au creat una dintre cele mai neobișnuite nave spațiale din lume – un mic satelit realizat din lemn, scrie The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in cadrul experimentelor efectuate pe Stația Spațiala Internaționala (ISS), s-a dovedit a fi…

VIDEO – Ioan Turc: Nu dam drumul la autobuze pe Linia Verde inainte sa se poata parca pe Lupeni și Bistricioarei!

16:00, 08.02.2024 - Primarul Ioan Turc a declarat in cadrul unei conferințe de presa ca nu se va da drumul la autobuze pe Linia Verde inainte de se a pregati terenul pentru ca oamenii sa poata parca pe Lupeni și Bistricioarei, unde vor fi amenajate parcari. https://www.youtube.com/watch?v=YkPwiqX46Uk Ioan Turc a explicat,…

Jumatate de miliard de euro pentru proiectarea și execuția Centurii Timișoara Vest

14:06, 08.02.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat joi, 8 februarie, licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor la „Varianta de Ocolire Timișoara Vest”. Are o valoare estimata de aproximativ 480 de milioane de euro, cu TVA.

Localitatea in care oamenii saraci primesc de la stat 1.000 de dolari pe luna

22:55, 30.01.2024 - Locuitorii unui oras au primit din partea statului cate 1.000 de dolari pe luna. Totul a facut parte dintr-un program pilot, iar cei care au ajuns in posesia banilor sunt persoane din medii defavorizate.


Ce parere ai despre aceasta stire?