Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa Guţă este disperată. Fiul ei a ajuns la spital, după ce a fost bătut de interlopi

Publicat:

Surse din familia Narcisei Guța au dezvaluit, pentru Spynews.ro, ca fiul ei cel mare a incasat o bataie sora cu moartea. Tanarul a ajuns direct in spital, iar medicii l-au operat de urgența. Acum, se afla in afara oricarui pericol, dar are o tija la picior.

Narcisa Guța a mers la Focșani pentru a face plangere impotriva agresorilor, pentru ca vrea sa se faca dreptate si cei care i-au bagat baiatul in spital, sa plateasca.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

EXCLUSIV. Nicolae Guța, reacție dura la adresa Narcisei Balaban, mama copilului sau! Manelistul a izbucnit dupa acuzațiile aduse de fosta partenera: ”Sa se interneze la Spitalul 9”

22:46, 13.03.2024 - E scandal mare intre Narcisa Balaban și Nicolae Guța. Cei doi foști parteneri iși arunca cuvinte dure, iar acum și manelistul vine cu reacția exclusiva pentru Spynews.ro, dupa ce mama copilului sau a facut acuzații la adresa lui. Ce ii transmite Nicolae Guța și ce spune cantarețul despre cea care i-a…

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou. Gestul facut de iubitul vedetei pentru a fi iertat

09:35, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat din nou, dupa cei doi s-au desparțit recent. Fiul fostului ministru al economiei a aratat dovada ca fosta prezentatoare TV l-a primit din nou in viața ei. Povestea de dragoste dintre Bianca Dragușanu și Gabi Badalau este cu nabadai. Cei doi formeaza un cuplu…

Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „„Sunt la a treia runda de chimioterapie și vreau sa spun asta”

14:45, 20.01.2024 - Legendara Chris Evert (68 de ani) a publicat imagini de pe patul de spital, in timp ce face tratament pentru cancer. Fosta mare jucatoare de tenis, diagnosticata in 2021 cu cancer ovarian in stadiul 1, are din nou probleme de sanatate. Acum, ea face chimioterapie, publicand o serie de imagini din spital,…


Ce parere ai despre aceasta stire?