Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Napoli, gata de o decizie istorică: „De mâine, vom trece la numele lui Dumnezeu”

Publicat:

a murit. Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie s-a stins din viața astazi, la 60 de ani. Acum, Napoli se pregatește sa-și redenumeasca stadionul dupa numele lui d'Oro. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naționala Germaniei, decizie istorica: Va renunța la un parteneriat vechi de 70 de ani

07:50, 22.03.2024 - Naționala de fotbal a Germaniei se pregatește intens pentru Campionatul European ce va avea loc in aceasta vara, iar Federația de Fotbal a venit cu o decizie surprinzatoare și istorica, scrie hotnews.ro .

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.

Papa Francisc spune ca l-a intrebat pe Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”

15:35, 15.03.2024 - Papa Francisc afirma ca l-a intrebat pe Diego Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”, probabil cel mai notoriu gol neregulamentar inscris vreodata intr-un meci de fotbal, cand l-a primit pe fotbalistul din țara sa natala la Vatican, relateaza Reuters.

„O decizie istorica”: UE vrea sa puna capat plasticului de unica folosința in restaurante

09:20, 05.03.2024 - UE a convenit luni sa faca toate ambalajele reciclabile pana in 2030 și sa interzica recipientele de plastic de unica folosința in restaurante, limitand in același timp PFAS („poluanți eterni”), masuri insoțite de derogari greu de obținut, scrie AFP, potrivit hotnews.ro .

Daniela, blonda superba și iubirea secreta a marelui Maradona, declarații in premiera pentru Romania: „Era fascinat de București”

16:46, 04.03.2024 - Cine nu a auzit de Diego Maradona, „El Pibe d’Oro” („Copilul de aur” n.r), asa cum a fost supranumit? El ramane unul dintre cei mai mari, dar și mai controversați fotbaliști din istorie. Iata ca, totuși, exista un aspect pe care mulți nu il știu. Maradona era fascinat de București și se simțea ca acasa…

Barcelona este aproape de a lua o decizie istorica. La ce vrea sa renunțe campioana Spaniei dupa 25 de ani de colaborare!

14:05, 01.03.2024 - Barcelona va anunța in cursul acestei luni ca va incheia contractul cu Nike, deși scadența este abia in 2028. Cotidianul Sport scrie ca echipa lui Xavi este gata sa-și lanseze in sezonul viitor o marca proprie pentru echipamentul blaugrana, daca nu apare nicio oferta peste suma de 105 milioane de euro…

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?