Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naomi Hedman și Florin Ristei, sărut pătimaș în fața fanilor! Juratul și concurenta de la ”X Factor”, îndrăgostiți ca doi adolescenți / FOTO

Publicat:

Ea este Dana, colega... Ups, nu! Ea este Naomi, iubita mea!  și , sarut patimaș in fața fanilor de pe rețelele de socializare! Juratul și concurenta de la ”X Factor”, indragostiți ca doi adolescenți! Imaginea ”fierbinte” cu cei doi ”porumbei”!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronald Gavril și Anamaria Prodan, sarut patimaș sub ochii fanilor. Ipostaza tandra in care puțini au avut ocazia sa-i vada

17:40, 12.04.2024 - Ronald Gavril și Anamaria Prodan și-au luat prin surprindere fanii cu un sarut patimaș. Impresara a publicat in mediul online o imagine care a captata atenția tuturor. Aceasta s-a lasat pozata intr-o ipostaza tandra alaturi de iubitul ei.

Florin Ristei, mesaj neașteptat pentru Naomi Hedman. Ce a ținut sa ii transmita fostei sale logodnice

12:50, 25.03.2024 - Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, și-a sarbatorit recent ziua de naștere, iar artistul nu a ratat momentul de a marca evenimentul special. Concurentul Te cunosc de undeva! i-a facut o urare emoționanta, printr-o postare in mediul online.

Naomi Hedman, mesaj cu subințeles la scurt timp dupa ce Florin Ristei a confirmat desparțirea. Ce a postat

13:35, 20.02.2024 - Naomi Hedman a publicat un mesaj pe rețelele sociale care evidențiaza ca nimeni nu iți poate lua ce e menit sa fie al tau. Postarea acesteia vine la scurt timp dupa ce Florin Ristei a confirmat ca nu mai sunt impreuna.

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!

Care este cea mai mare frica a Ilonei Brezoianu! Detalii neștiute despre concurenta de la Te Cunosc de Undeva / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Ilona Brezoianu și-a deschis sufletul in fața reporterului Spynews.ro și a dezvaluit care este ce mai mare frica a ei, dar și cum reușește sa traiasca cu aceasta. Partenera lu Florin Ristei, de la Te Cunosc de Undeva, vorbește și despre presiunea concursului.

Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea!

10:15, 19.02.2024 - Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea! Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut, in urma cu cațiva ani, pe scena X Factor. El era jurat, iar ea concurenta. Inca din etapa audițiilor, intre cei doi s-a creat o conexiune care, mai tarziu, s-a transformat in poveste de dragoste.…

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus adio. Motivul pentru care s-au desparțit VIDEO

16:00, 18.02.2024 - Dupa luni in șir in care s-a zvonit ca nu mai formeaza un cuplu cu superba Naomi Hedman, cunoscutul artist Florin Ristei a facut primele declarații despre acest subiect. Marturisirile au fost facute in cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”.


Ce parere ai despre aceasta stire?