Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul Luvru se redeschide de luni fără miile de turişti americani şi asiatici

Publicat:

"Pierdem 80- din audienta. 75- din vizitatorii nostri sunt de origine straina. Vom avea, in cel mai bun caz, 20-30- din publicul din vara anului 2019, intre 4.000 si 10.000 de vizitatori pe zi in aceasta vara, a declarat Jean-Luc Martinez, directorul muzeului. Vizitatorii vor trebui sa isi faca rezervari, sa isi aduca mastile, nu vor avea vestiare sau bauturi racoritoare, traseele vor fi semnalizate fara retur posibil, iar orice iesire va fi definitva. Mu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie de ultima ora in dosarul interlopului care a injunghiat doi baschetbaliști americani / Detalii exclusive

23:45, 06.04.2024 - Magistrații Curții de Apel Galați au decis sa disjunga dosarul penal al mafiotului brailean Gabi Dasaev, in care acesta a primit 12 ani de pușcarie, pentru ca i-a spintecat pe baschetbaliștii americani Joseph Wantee Ekow Mc Claim si Darrell Steven Bowie Jr., intr-un club, in septembrie 2018.

Atac cibernetic „sinistru”: Milioane de americani au fost ținta hackerilor chinezi, timp de peste zece ani

20:01, 25.03.2024 - Conturile a milioane de americani au fost afectate de un atac cibernetic „sinistru” condus de chinezi, anunța FBI și Departamentul de Justiție al SUA. Campania de spionaj cibernetic ar fi durat peste zece ani și a vizat o mulțime de oficiali americani, dar și britanici.

Ambasada SUA in Rusia avertizeaza asupra unui atac extremist iminent la Moscova

10:55, 08.03.2024 - Ambasada SUA in Rusia i-a avertizat pe cetațenii americani sa evite adunarile mari la Moscova. Diplomații americani susțin ca exista informații privitoare la un atac iminent al extremiștilor.

Salvamont Dambovița a salvat  doi turiști aflați in dificultate,  in Munții Bucegi

06:06, 21.02.2024 -  Salvamont Dambovița a fost solicitat sa intervina in sprijinul unui grup de șapte turiști aflați in Seaua Batrana, la o altitudine de 2000 de metri. Situația de urgența a fost determinata de epuizarea fizica și starea ușor hipotermica a doua persoane din cadrul grupului, care se aflau in imposibilitatea…

Dorin Recean s-a intilnit cu senatorii americani, Jeanne Shaheen și Chris Murphy

10:25, 20.02.2024 - Situația de securitate din regiune, consecințele razboiului hibrid, precum și modalitațile prin care Statele Unite ale Americii (SUA) pot contribui la avansarea Republicii Moldova pe agenda europeana au fost discutate de prim-ministrul Dorin Recean la intrevederea cu senatorii americani, Jeanne Shaheen…

Ministru israelian, atac la Biden: Daca Trump era la putere, conduita SUA ar fi fost complet diferita/ Netanyahu intervine

18:20, 04.02.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a replicat duminica la criticile unui ministru care a catalogat drept insuficient ajutorul Washingtonului, salutandu-i pe "prietenii americani" dar amintind in acelasi timp ca Israelul ia "propriile decizii", relateaza AFP."Nu avem nevoie de ajutor sa gestionam…

Soldați americani uciși dupa un atac asupra unei baze militare din Iordania

20:10, 28.01.2024 - Cel putin trei militari americani au fost ucisi, iar alti 25 raniti intr-un atac cu drona, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un mic avanpost... The post Soldați americani uciși dupa un atac asupra unei baze militare din Iordania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șocul unor tineri casatoriți cand au descoperit ca sunt singurii turisti dintr-o stațiune de 5 stele: „A fost destul de mișto, pana cand nu a mai fost”

20:41, 26.01.2024 - Vacanța unui cuplu proaspat casatorit, aflat in luna de miere la Grand Velas Boutique Los Cabos din Mexic, a luat o turnura neașteptata atunci cand tinerii au descoperit ca erau singurii turiști din stațiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?