Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producatorul telefoanelor Blackberry va renunta la 5.000 de angajati si amana lansarea noii serii de smartphone-uri

Publicat:

Research in Motion. producatorul smartphone-urilor Blackberry, va renunta la 5.000 de angajati si amana cu alte cateva luni lansarea unei noi serii de telefoane care sta la baza redresarii companiei. RIM a avut pierderi de peste 500 milioane dolari trimestrul financiar trecut si va renunta practic la 30% din angajati, semn ca situatia e dificila.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Tesla renunta la proiectul sau pentru o masina ieftina, pe fondul concurentei acerbe din China – Reuters

07:55, 06.04.2024 - Producatorul auto va continua sa dezvolte robotaxiuri autonome pe aceeasi platforma pentru vehicule mici, au spus sursele. Decizia reprezinta o abandonare a unui obiectiv de lunga durata pe care seful Tesla, Elon Musk, l-a caracterizat adesea ca fiind misiunea sa principala: masini electrice accesibile…

Amazon renunța la plata cu palma: era nevoie de 1.000 de angajați care sa urmareasca automatizarea

08:45, 03.04.2024 - Tehnologiile care inlocuiesc mișcarile repetitive pot fi benefice doar daca pe langa mega investițiile facute in automatizare nu este nevoie și de alți zeci sau sute de angajați care sa supravegheze.

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

NOI DISPONIBILIZARI Continental va disponibiliza 1.750 de angajati din cadrul diviziei automotive

21:01, 14.02.2024 - Producatorul german de componente auto si anvelope Continental AG a anuntat miercuri, 14 februarie, ca va reduce personalul care se ocupa cu cercetarea si dezvoltare (R&D) in cadrul diviziei sale... The post NOI DISPONIBILIZARI Continental va disponibiliza 1.750 de angajati din cadrul diviziei automotive…

Gigantul auto Continental va renunța la peste 7.000 de angajați

16:25, 14.02.2024 - Grupul german Continental AG, cu o prezența puternica și in Romania, iși va reduce efectivele pe plan mondial cu 7.150 de persoane, ceea ce inseamna aproape 4% din total, scrie Bloomberg. Continental AG este unul dintre cei mai mari producatori de componente auto.

Nothing confirma lansarea unui nou telefon accesibil, Nothing Phone 2a

15:20, 02.02.2024 - Dupa ce Nothing Phone 2 a „atacat” segmentul upper midrange, compania inființata de co-fondatorul lui OnePlus , Carl Pei, pregatește o revenire in zona mai accesibila, cu Nothing Phone 2a. Astfel, Nothing a postat un videoclip pe X, confirmand astfel sosirea noului device, menționand și ca „Aerodactyl”,…

Primul telefon sub brand HMD urmeaza sa fie lansat in curand

11:15, 22.01.2024 - Brand-ul Nokia a reușit in doar cațiva ani sa „reinvie” sub forma telefoanelor cu Android de la HMD Global, dar sa și dispara din nou din conștiința publicului larg la scurt timp dupa. Acum, HMD pare ca ia in considerare sa renunțe, sau macar sa lanseze o serie de smartphone-uri in paralel, care sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?