Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care Novak Djokovic spune că Federer și Nadal nu sunt sinceri

Publicat:

Va deveni luni (n.r. 8 martie) cel mai longeviv numar unu din istoria tenisului, depașind recordul deținut de (310 saptamâni) și nu are de gând sa se opreasca din depașit recorduri. a vorbit despre rivalitatea cu Federer și Nadal și și-a stabilit și urmatoarea ținta majora a carierei.

Îl va depași pe și își va îndeplini unul dintre marile obiective: sa devina jucatorul cu cele mai multe saptamâni pe locul 1 în ierarhia ATP.

Djokovic și-a fixat și urmatoarea ținta majora: sa îi întreaca…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Novak Djokovic a devenit cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP

09:25, 08.04.2024 - Novak Djokovic continua sa doboare recorduri in tenisul mondial. Incepand de duminica, in cea de-a 419-a saptamana in care ocupa locul 1 mondial, sarbul va dobori recordul lui Roger Federer. El devine cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP.

Urmeaza gripa aviara la oameni? Cum stau lucrurile cu urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni

07:05, 07.04.2024 - Focarele de gripa aviara in randul vacilor de lapte din mai multe state și cel puțin o infecție la un lucrator agricol din Texas au starnit temeri ca acest virus ar putea fi urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni, informeaza New York Times.

Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioara pierde bani

09:20, 28.03.2024 - Horoscop Cristina Demetrescu. Fecioara pierde bani. Cristina Demetrescu anunța o perioada problematica pe plan financiar pentru Fecioare. Astrologul Cristina Demetrescu spune ca la final de martie, Fecioarele nu sunt atente cu bugetul și cheltuie cam prea mulți bani. Aceste sume pot merge fie intr-o…

Andy Roddick, cuvinte mari pentru Novak Djokovic: „Joaca precum un cyborg”

14:10, 29.02.2024 - Andy Roddick (41 de ani), fostul numar 1 ATP, a facut o analiza a impactului pe care Novak Djokovic l-a avut in circuit. De asemenea, americanul a facut o comparație intre sarb și cei doi mari rivali ai sai: Roger Federer și Rafael Nadal. Andy Roddick: „Este Yoko Ono din tenis” Americanul susține ca…

Obiectivul lui Carlos Alcaraz pentru 2024: „Asta imi doresc!”

19:00, 16.02.2024 - Carlos Alcaraz (locul 2 ATP, 20 de ani) și-a propus sa revina in fruntea clasamentului mondial și, implicit, sa il detroneze pe veteranul Novak Djokovic (26 de ani). Aflat in Argentina, unde s-a calificat in sferturi la turneul de la Buenos Aires, sportivul iberic și-a dezvaluit ambițiile in fața presei.…

Un semifinalist de Grand Slam s-a retras din tenis - A caștigat meciuri cu Federer și Djokovic

13:21, 12.02.2024 - Ernests Gulbis a anunțat prin intermediul rețelelor sociale ca se retrage din tenis la 35 de ani. Fost ocupant al locului 10 in ierahia ATP (iunie 2014), jucatorul din Letonia a caștigat de-a lungul timpului meciuri cu Roger Federer și Novak Djokovic.

Holger Rune se desparte de fostul antrenor al lui Roger Federer, dupa nici doua luni de colaborare

10:30, 31.01.2024 - Holger Rune și-a propus sa caștige primul sau Grand Slam in 2024, dar a fost eliminat inca din turul al doilea de la Australian Open și mama tanarului danez a anunțat ca acesta nu va mai fi antrenat de Severin Luthi, cel care i-a fost alaturi timp de 15 sezoane lui Roger Federer.

Jannick Sinner - Daniil Medvedev, finala Australian Open

10:30, 28.01.2024 - Jannick Sinner (22 de ani, 4 ATP) și Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP) se intalnesc in finala Australian Open. Meciul are loc de la ora 10:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Eurosport. Jannick Sinner - Daniil Medvedev, live de la 10:45 Sinner a facut un meci fantastic in semifinala, a trecut de Novak…


Ce parere ai despre aceasta stire?