Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care Andra s-a căsătorit cu soțul ei! Artista, dezvăluiri din relația de cuplu

Publicat:

Andra a marturisit ce anume a determinat-o sa se casatoreasca cu soțul ei și ce a atras-o cel mai mult la el. Frumoasa artista i s-a confesat lui Smiley și a spus tot adevarul despre relația cu Catalin Maruța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum suna imnul echipei naționale pentru Euro 2024. VIDEO

10:50, 18.04.2024 - Cum suna imnul echipei naționale pentru Euro 2024. VIDEO Mai multe vedete ale Pro TV interpreteaza imnul echipei naționale pentru Euro 2024. Acest proiect este realizat de FRF (Federația Romana de Fotbal), in colaborare cu Pro TV. Piesa „Visam impreuna” și videoclipul au fost deja lansate pe YouTube.…

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Star Matinal. Roxana Nemeș, dezvaluiri despre relația cu soțul ei. De ce au fost desparțiți timp de un an: "Nu știam sa..." / VIDEO

09:56, 26.03.2024 - Roxana Nemeș s-a desparțit, in secret, de soț. Artista a spus adevarul despre tot ce se intampla in casnicia ei dupa ce a trecut peste infidelitate. Care au fost motivele pentru care au decis sa se separe.

Lili Sandu, dezvaluiri emoționante despre relația cu Bogdan Stelea: „El a fost prima mea iubire”. De ce nu s-au casatorit VIDEO

17:01, 17.03.2024 - Dupa aproape 20 de ani de cand au avut o relație cu Bogdan Stelea, fosta sa iubita, Lili Sandu, face dezvaluiri emoționante și da din casa lucruri pe care nimeni nu le-a știut pana acum. Cei doi au fost la un pas de a se casatori, dar finalul nu a fost unul fericit.

Anca Serea și Adi Sina, la un pas de divorț. Ce s-a intamplat intre cele doua vedete

13:21, 05.03.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt impreuna de foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate acestea, cei doi au fost la un pas de divorț. Motiv, aflați-l in randurile urmatoare. Anca Serea și Adi Sina, pe punctul sa divorțeze Anca Serea are 42 de ani, iar soțul…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Dani Oțil, noi declarații despre Andra și Catalin Maruța, care l-au barfit cand forma un cuplu cu Mihaela Radulescu: „Ne vedem la evenimente”

10:20, 03.02.2024 - Dani Oțil a vazut filmul „Tati part-time” la cinema și a avut o reacție in mediul online la adresa Eveie Maruța, care joaca rolul principal in pelicula. Totodata, prezentatorul a adus in discuție și relația pe care o are cu Andra și Catalin Maruța, pe care i-a acuzat ca l-a barfit cand el forma un cuplu…

Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, au fost desparțiți timp de un an. Motivul pentru care cei doi s-au separat: „Am suferit cum nu am suferit niciodata…” 

11:15, 01.02.2024 - Roxana Nemeș și Calin Hagima traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani. In anul 2021, cei doi au devenit soț și soție. Relația lor nu a fost insa roz intotdeauna, iar la un moment dat, aceștia au fost desparțiți timp de aproximativ un an. Iata care a fost motivul separarii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?