Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moscova, ironii după decizia UNESCO privind borşul ucrainean: „Ce va urma? Porcii vor fi recunoscuţi ca produs naţional ucrainean?”

Publicat:

Purtatoarea de cuvant a MAE rus, , a incercat sa para ironica in legatura cu anuntul UNESCO privind includerea borsului ucrainean in patrimoniul cultural imaterial in pericol.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova, un nou atac la adresa Moldovei, pentru ca vrea sa se desprinda definitiv de lumea rusa

07:35, 19.04.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a lansat joi un nou atac virulent la adresa conducerii R. Moldova, acuzand ca aceasta ar promova „neonazismul” și „romanizarea artificiala” a populației statului.

Zaharova, sceptica in privința atentatului terorist de la Moscova: „E extrem de greu de crezut ca a fost comis de ISIS”

16:40, 27.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat, miercuri, ca este „extrem de greu de crezut” ca gruparea Stat Islamic (ISIS) ar fi avut capacitatea sa lanseze atacul terorist de vinerea trecuta asupra salii de concerte din Moscova, in urma caruia au murit cel puțin 140…

Rusia critica ONU pentru reactia „prea slaba” fața de atacul de la sala de concerte de la Moscova

23:15, 22.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Federatiei Ruse, Maria Zaharova, a apreciat ca declaratia emisa de biroul secretarului general al ONU despre atacul de la o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost „prea slaba”

Reacția oficiala a Kremlinului: „Romania nu va primi nimic de la Rusia!”

08:31, 16.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a reacționat dur dupa ce Romania a solicitat Parlamentului European o rezoluție pentru recuperarea tezaurului. Dupa ce Romania și-a exprimat ferm dorința de a recupera Tezaurul sau , Rusia a reacționat intr-o maniera infierbantata,…

Razboi in Ucraina, ziua 747. Moscova indeamna NATO sa nu mai nege trimiterea de militari in Ucraina

23:05, 10.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 747. Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, atrage atentia NATO ca nu are sens sa mai nege faptul trimiterii de militari ai Aliantei in Ucraina.

Moscova, atac la Mircea Geoana. Ce au putut sa spuna despre adjunctul secretarului general al NATO!

08:55, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat, miercuri, NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”. Rusia a venit cu un amplu comentariu referitor la Chisinau, in care, folosind cuvinte dure sau ironice, a reluat vechi acuze, demonizand conducerea prooccidentala…

Zaharova susține ca NATO incearca sa transforme Republica Moldova intr-o a doua Ucraina

18:11, 28.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, susține ca NATO incearca sa transforme Republica Moldova intr-o a doua Ucraina. Declarația a venit ca raspuns la o intrebare despre speculațiile ca Moscova ar putea anexa regiunea separatista Transnistria, relateaza Sky News și New…

Alegeri Rusia 2024: Moscova anunta ca rusii din tarile „neprietenoase” pot vota la scrutinul prezidential

10:00, 27.01.2024 - Purtatoarea de cuvant a MAE rus, Maria Zaharova, a anunțat vineri, 26 ianuarie, ca expații ruși iși vor putea exprima votul la alegerile prezidențiale din luna martie chiar daca locuiesc in țari „neprietenoase”.


Ce parere ai despre aceasta stire?