Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Tatoiu, reacție vehementă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să te gândești pe cei îți clădești fericirea”

Publicat:

In urma veștii care a anunțat divorțul anului, cel dintre și Laurențiu Reghecampf, cei care i-au cunoscut au reacționat. , acum și , vehementa, a avut ceva de spus in ceea ce privește scandalul momentului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf dupa ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Trebuie sa plateasca 200.000 de euro: ”Il consider... ”

12:50, 11.04.2024 - La scurt timp dupa ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru, patronul Universitații Craiova, Laurențiu Reghecampf a avut o prima reacție. Pe inca soțul Anamarieri Prodan nu l-ar mai interesa SuperLiga.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Anamaria Prodan, replica pentru Laurențiu Reghecampf: „Bazaia acasa cand toți greii fotbalului ii știau secretele oribile”

15:00, 06.04.2024 - Anamaria Prodan a rabfunit și i-a dat replica lui Laurențiu Reghecampf, dupa ce antrenorul a spus ca ii trimite bani și ca ea nu vrea sa incheie divorțul. Impresara nu a fost deloc blanda cu tatal fiului ei.Dupa ce Laurențiu Reghecampf a facut o serie de declarații acide la adresa Anamariei Prodan,…

Cum a reacționat Anamaria Prodan cand a descoperit o poza cu ea și Laurențiu Reghecampf. Imaginea cu fostul soț, ascunsa in cutie

15:01, 04.03.2024 - Anamaria Prodan a avut parte de o surpriza totala atunci cand a a deschis o cutie in care nu știa ce se afla. Cum a reacționat cand a descoperit o poza de familie in care aparea alaturi de Laurențiu Reghecampf.

L-a desființat pe Reghecampf: „Te gandești ce ar putea sa dobandeasca, ce ar putea sa fure”

18:25, 05.02.2024 - Anamaria Prodan, in varsta de 51, nu uita și nu iarta. Impresara l-a desființat pe Laurențiu Reghecampf chiar in prima ediție a reality show-ului ei de la Antena Stars, „Anamaria Prodan. Punct și de la capat”. In 2022, Anamaria Prodan se desparțea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, dupa ce antrenorul…

Mihai Stoica, reactie vehementa in scandalul declansat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Ei singuri isi spun asa”

03:00, 05.02.2024 - Mihai Stoica a avut o reactie vehementa in scandalul declansat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu. Oficialul FCSB-ului crede ca antrenorul Otelului a avut o exprimare nefericita. Mihai Stoica a amintit de declaratia lui Alexandru Albu, care a spus ca e de etnie roma si ca simte ca are o chimie…

Prodanca. Punct si de la capat. Imagini fabuloase din casa de lux a Anamariei Prodan! Vedeta a renovat, iar fotografiile cu Laurențiu Reghecampf au disparut: ”A ramas doar ce trebuie” / VIDEO

21:55, 03.02.2024 - Prodanca. Punct si de la capat. Anamaria Prodan i-a primit pe telespectatori in interiorul casei sale de lux. Dupa desparțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a renovat totul, iar zecile de fotografii cu fostul ei soț au disparut! Vedeta a avut nevoie de o schimbare radicala și a trecut la fapte!


Ce parere ai despre aceasta stire?