Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Pop ÎL ACUZĂ pe Arafat de CENZURĂ: DSU dezinformează CLAR și AMENINȚĂ ca să își ASCUNDĂ greșelile

Publicat:

acuza ca DSU cenzureaza și deturneaza declarațiile medicilor care se opun vaccinarii. Pop spune ca multe din postarile medicilor care militeaza pentru testare sunt cenzurate prin, spune ea, intervenția directa a conducerii DSU.

ȚSA VEDEM CIȚI VOR PUTEA CITI SI COMENTA ACEASTA POSTARE!  OAMENII SCRIU ACUM ( ORA 22) CA UNII NU POT CITI SI NICI COMENTA !!!!! E CLAR ACUM ??!!

D.S.U MONITORIZEAZA SECURISTIC CRITICII GRESELILOR STRATEGCE DIN PANDEMIE! DEZINFORMEAZA , F CLAR, AMENINȚA,DAU COMUNICATE MINCINOASE LA ADRESA LOR, INDUCIND ȘI UNELE RESTRICTIONARI PE FB SI…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Nicolescu se revolta » A numarat greșelile impotriva lui Dinamo: „A 17-a decizia controversata!”

19:45, 03.04.2024 - Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, nu a trecut peste faptul ca echipa lui a ratat in prelungiri victoria cu Petrolul (1-1). La doua zile dupa partida, oficialul „cainilor” inca este cu gandul la acel duel. Acuza decizia de a dat penalty in prelungiri, arbitrajul din timpul meciului,…

A treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia. Opoziția acuza Kremlinul ca amenința oamenii sa voteze

09:40, 17.03.2024 - Duminica este cea de-a treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia, alegeri la care au participat deja peste jumatate din cei 112 milioane de rusi cu drept de vot, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Sindicaliștii Hidroenergetica amenința cu greva. Aceștia acuza implicarea politicului in companie

18:30, 26.02.2024 - Sindicatul Național Hidroenergetica, membru al FNME, afiliata CNS Cartel ALFA, organizație sindicala reprezentand peste 80% din salariații Hidroserv, trage un semnal de alarma asupra pericolului ce planeaza cu privire la funcționarea in siguranța a sectorului energetic, la soarta SSH Hidroserv SA, societatea…

Biden il acuza pe Putin de moartea lui Navalnii

20:30, 16.02.2024 - Putin este responsabil pentru moartea lui Navalnii, spune, potrivit SkyNews, Joe Biden. „Daca Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apara fiecare centimetru din teritoriul NATO”, adauga Biden.

Incendiu la Centrul NATO de la Chișinau. SUA acuza un „act intenționat”

19:05, 09.02.2024 - Un incendiu a izbucnit, joi seara, la Centrul de Informare si Documentare NATO, amplasat in campusul Universitatii de Stat din Moldova (USM), iar autoritatile suspecteaza ca ar fi fost vorba despre un „act intentionat”.

Protest al medicilor in București. Ei acuza guvernul de „lipsa de onestitate” in privința creșterilor salariale promise

12:50, 08.02.2024 - Sute de medici, asistente și infirmieri protesteaza la ministerele Sanatații și Muncii. Federația Solidaritatea Sanitara, care a notificat deja Guvernul pentru intenția de a declanșa greva generala, acuza guvernul de lipsa de onestitate.

Doi consilieri locali PNL Sector 1 demisioneaza și acuza conducerea filialei ca ar viza protejarea lui Armand

11:41, 31.01.2024 - Consilierii locali PNL Sector 1 Dan Podaru si Adrian Oianu și-au anunțat demisia de onoare din Consiliul Local si din pozitia de membri ai Partidului National Liberal. Cei doi au anunțat și lansarea unei noi platforme politice locale, adaptate la nevoile reale ale sectorului.


Ce parere ai despre aceasta stire?