Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care un avion privat cu 14 persoane la bord cade la scurt timp de la decolare (VIDEO)

Publicat:

Accident aviatic in orasul Magadan din Rusia. 13 persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme, dupa ce un avion privat a fost nevoit sa faca o aterizare fortata. Incidentul a avut loc in dimineata zilei de azi, anunta 360tv.ru.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Anvelopa unui avion cu pasageri s-a desprins la decolare si a avariat o masina

09:41, 08.03.2024 - Un avion cu pasageri a pierdut un cauciuc la decolare. Anvelopa a ajuns intr-o parcare a aeroportului și a avariat o mașina. Incidentul a avut loc in California, SUA. Un avion de linie al companiei United Airlines cu destinația Japonia a aterizat in siguranța la Los Angeles, joi, dupa ce a pierdut o…

VIDEO. Momentul in care un avion cu reacție aterizeaza forțat pe o autostrada din Florida

17:25, 13.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat vineri (9 februarie) pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul aflat la sol intr-un accident violent, provocand moartea a cel puțin doua persoane, potrivit autoritaților. Inregistrarea video a camerei de bord…

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?