Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente grele pentru Laura Cosoi, după moartea tatălui său! Ce a postat vedeta, la trei săptămâni de la pierderea părintelui!

Publicat:

trece prin cele mai grele momente, dupa ce in urma cu trei saptamani tatal ei s-a stins din viața din cauza coronavirusului! Vedeta nu poate sa depașeasca șocul pierderii parintelui și iata ce a postat in urma cu puțin timp pe Instagram!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.

Ce operații estetice are Cristina Ich, de fapt. Vedeta a marturisit tot

12:26, 31.01.2024 - Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, cu un numar impresionant de urmatori pe rețelele de socializare. Recent, influencerița le-a povestit fanilor despre operațiile sale estetice și o intervenție care se putea termina urat. Cristina Ich, despre operațiile sale estetice…


Ce parere ai despre aceasta stire?