Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente de panică pentru Tzancă Uraganu după ce și-a pierdut fetița și s-a speriat serios. Unde era micuța

Publicat:

In urma cu cateva zile, a reușit sa se sperie serios dupa ce și-a pierdut fiica intr-un cunoscut centru comercial. Manelistul se afla alaturi de mama fetiței, Lambada, intr-un mall și, intr-o secunda de neatenție, copilul a disparut.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Saveta Bogdan, la un pas sa fie luata de poliție, in America! Cantareața a trecut prin momente de panica: ”A inceput sa țipe, zici ca i-am dat cu ceva-n cap”

23:05, 30.03.2024 - Ca in fiecare an, cantareața de muzica populara Saveta Bogdan pleaca in America, acolo unde are și concerte, dar se bucura și de familie. Artista ne-a povestit o intamplare in care a fost la un pas de a ajunge la poliție, dupa ce a cerut ajutorul unui om pe strada. Ce s-a intamplat și ce spune artista…

Cum a cerut-o in casatorie Tzanca Uraganu pe Alina Marymar. Abia acum au publicat imaginile emoționante: ”Hotarat baiatul” / VIDEO

23:25, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu pe Alina Marymar formeaza un cuplu de trei ani, iar manelistul a facut marele pas la scurt timp dupa ce au decis sa aiba o relație. Multe persoane au fost curioase cu privire la inceputurile deoarece el locuia alaturi de mama celor doi copiim Lambada, iar apariția la brațul focoasei a…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.

Xtra Night Show. Tzanca Uraganu se face om de afaceri! Cu ce idei a venit manelistul din Dubai: ”Aș putea sa ma asociez cu...” / VIDEO

00:01, 14.02.2024 - Tzanca Uraganu a venit din Dubai cu vești bomba! Manelistul vrea sa se faca om de afaceri și sa iși puna in aplicare ideile pe care le are. Tzanca Uraganu a dezvaluit in ce domeniu vrea sa se reprofileze și cu cine vrea sa se asocieze pentru a avea succes!

Fetița de 3 ani din Iași, spalata pe cap de mama cu o substanta toxica, se afla in moarte cerebrala. Micuța se lupta sa traiasca

13:15, 26.01.2024 - Fetița in varsta de doar 3 anișori din Iași, care a fost spalata pe cap de mama cu o substanta toxica, se afla in moarte cerebrala. Micuța este in stare grava la spital și se lupta sa traiasca.

O fetita de 3 ani a fost salvata de mama adoptiva, care i-a donat o parte din ficatul ei

22:45, 23.01.2024 - O fetita de 3 ani, care a fost infiata, a fost salvata de mama sa adoptiva care i-a donat o bucata din ficatul ei. Micuta a fost diagnosticata anul trecut, in luna martie, cu o tumora maligna.

Fiica lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar, probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Anastasia: „M-am speriat...” / FOTO

09:40, 19.01.2024 - Alina Marymar și-a speriat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iubita cantarețului de manele Tzanca Uraganu a transmis ca fiica ei se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce a pațit micuța Anastasia!


Ce parere ai despre aceasta stire?