Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment special de Halloween la Te cunosc de undeva! Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams

Publicat:

Cea de-a opta gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un moment special, dedicat sarbatorii de Halloween. Saptamana trecuta, dupa ce toate cele opt cupluri de artisti #NascutiPentruSpectacol si-au primit transformar

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Florin Ristei rupe tacerea despre Te cunosc de undeva! Ce a fost nevoit sa faca impreuna cu Ilona Brezoianu, pentru urmatoarea editie. „E o mare presiune”

14:06, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele mai ȋndragite personaje ale anilor 70 ȋn cinematografia…

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Zarug o imita pe Loredana Groza la „Te cunosc de undeva!”: „Mi-ați dat o piesa de ma nenorociți”. Transformarea neașteptata a artistului

15:01, 21.03.2024 - Zarug și Eliza Natanticu vor fi pus la mare incercare in cea de-a șasea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Dupa ce la finalul galei trecute și-au aflat noile personaje, respectiv Tatae (Tata Vlad, B.U.G. Mafia) și Loredana, Zarug a plecat acasa complet debusolat.„Mi-ati…

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Ilona si Ristei, transformare de senzatie la premiera Te cunosc de undeva!: „Am cerut special aceasta la subrat!”

14:16, 15.02.2024 - Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, aduce in fata telespectatorilor concurenti care de-a lungul celor 19 sezoane au participat la realizarea celor nu mai putin de 2563 de transformari.

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…


Ce parere ai despre aceasta stire?