Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOMENT EMOȚIONANT! Un președinte de Parlament, surprins în timp ce hrănea bebeluşul (VIDEO)

Publicat:

din , , a fost surprins de fotoreporteri in timp ce hranea cu biberonul bebelusul unui coleg ocupat cu o sedinta iar fotografia a devenit virala pe internet.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

21:55, 07.04.2024 - Magicianul Robert Tudor a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o ora inaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au facut Sapunaru și Chiricheș

19:16, 09.03.2024 - Cristian Sapunaru (39 de ani) și Vlad Chiricheș (34 de ani) au oferit un moment special inaintea derby-ului Rapid - FCSB, programat astazi, de la ora 20:00, pe Arena Naționala. Rapid - FCSB a devenit cel mai așteptat duel al sezonului in Superliga. Peste 48.000 de spectatori vor asista la un derby al…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum: “Cata putere sa ai sa canți…” / FOTO

18:45, 23.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Iata care a fost cel mai emoționant moment de la inmormantarea lui Gabi Stangau a ieșit la iveala de abia acum!

Alex Bodi, gest emoționant pentru iubita lui. Cum a surprins-o afaceristul intr-un club din București / FOTO

09:31, 28.01.2024 - Alex Bodi a facut un gest emoționant pentru iubita lui. Afaceristul i-a demonstrat Emei Uta cat de mult o apreciaza și iubește. Iata cum a surprins-o celebrul om de afaceri pe partenera lui de viața intr-un club de fițe din București!


Ce parere ai despre aceasta stire?