Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment de reculegere pentru Astori în debutul partidei CFR Cluj-CSM Poli Iași

Publicat:

&"Am plâns! Chiar daca nu l-am cunoscut, recunosc, am plâns. Când am vazut spectatorii de la Genoa care au izbucnit în lacrimi, am început sa plâng si eu. L-am rugat pe presedintele echipei sa trimita un mesaj de condoleante Fiorentinei, iar astazi am cerut special sa tinem un moment de reculegere în memoria lui Astori. Vom purta si banderole negre, va aparea o fotografie cu pe tabela de marcaj&", a spus , informeaza digisport.ro.

a murit saptamâna trecuta, la vârsta de 31 de ani,…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acord CFR Cluj – Dan Petrescu!

18:30, 08.04.2024 - Dan Petrescu revine sa antreneze in Romania, dupa eșecul din Coreea de Sud. „Bursucul” și-a dat demisia de la Jeonbuk dupa opt partide fara victorie. A lasat echipa pe ultimul loc in clasament, cu doar 3 puncte obținute in 5 etape. „A fost o perioada extraordinara alaturi de cei mai buni jucatori si…

Prezentare curioasa » Cum a anunțat Poli Iași ca Tony e noul antrenor al echipei

17:30, 01.04.2024 - Poli Iași l-a prezentat oficial pe Tony da Silva, intr-o postare pe pagina de Facebook a clubului. GSP a scris in premiera ca fostul jucator de la CFR Cluj s-a ințeles cu gruparea din Copou. Prezentarea lui Tony e una curioasa. Poli Iași a scris doar „Succes”, alaturi de o poza cu noul antrenor ținand…

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?