Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a: Ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii

Publicat:

O lista care explica ordinea de succesiune la tronul britanic dupa a II-a, al carei prim fiu a devenit noul rege al tarii, Charles al III-lea, a fost publicata vineri de AFP.1. , duce de Cambridge.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

William si Kate multumesc publicului pentru mesajele primite de ziua de nastere a fiului lor Louis

17:00, 23.04.2024 - Printul William al Marii Britanii si sotia sa, Kate, au multumit publicului pentru mesajele trimise marti cu ocazia celei de-a sasea aniversari a fiului lor Louis, informeaza Reuters, informeaza Agerpres.

Familia regala se lupta cu zvonurile despre boala prințesei Kate

20:20, 19.03.2024 - Un print William zambitor a revenit marti la munca, la o zi dupa ce a aparut primul clip video cu sotia sa, Kate, de dupa interventia chirugicala suferita in urma cu doua luni, inregistrare in care printesa parea in forma si sanatoasa. Kate, 42 de ani, se afla in centrul unor speculatii bizare pe retelele…

Anunt misterios despre Printul William

14:20, 27.02.2024 - Printul William trebuia sa participe, marti, la o ceremonie comemorativa la Castelul Windsor. Insa mostenitorul tronului britanic a fost nevoit sa isi anuleze aparitia din „motive personale”, a anuntat Palatul Kensington intr-un comunicat. Printul de Wales trebuia sa participe la un omagiu adus nasului…

Prințul William cere oprirea violențelor din Orientul Mijlociu „cat mai curand posibil”: „Prea mulți oameni au fost uciși”

15:25, 20.02.2024 - Prințul William al Marii Britanii a cerut incetarea violențelor din Orientul Mijlociu cat mai curand posibil, adaugand ca „prea mulți oameni au fost uciși” și ca „este nevoie disperata de sprijin umanitar pentru Fașia Gaza”, transmite BBC.

Ce cod secret va fi folosit cand va fi anunțata moartea regelui Charles al III-lea. Ce se va intampla in Regat in cazul in care monarhul ar deceda

07:55, 13.02.2024 - Charles al III-lea al Marii Britanii a primit, recent, un diagnostic dur: cancer. Ziua in care monarhul se va stinge din viața este una atent planuita. Pregatirile pentru decesul suveranului ar fi inceput insa la scurt timp dupa moartea reginei Elisabeta a II-a.

Mesajul Printului William al Marii Britanii, dupa ce a revenit in serviciul public

11:25, 08.02.2024 - Prințul William le-a mulțumit britanicilor pentru mesajele binevoitoare la adresa soției sale, Kate, dupa recenta operație chirurgicala, și a tatalui sau, regele Charles, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, cand a revenit miercuri la indatoririle ofici

Prințul William, primul mesaj public dupa anunțul ca regele Marii Britanii are cancer | VIDEO

08:45, 08.02.2024 - Prințul William a mulțumit publicului britanic pentru mesajele adresate soției sa, Kate, dupa o intervenție chirurgicala recenta, și pentru tatal sau, regele Charles, dupa ce acesta a fost diagnosticat cu cancer.


Ce parere ai despre aceasta stire?