Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miza pentru oprirea pandemiei prin vaccin e în mediul rural. Emil Boc: „Acolo preotul va avea rol decisiv”

Publicat:


Primarul municipiului Cluj-Napoca, a spus ca miza vaccinarii anti-COVID va fi în mediul rural, deoarece jumatate din populația României traiește acolo. Primarul a spus ca preoții vor avea un rol decisiv în ceea ce privește informarea populației și îndemnarea acestora catre imunizare.


&"Eu va spun ca miza va fi mediul rural. Pâna la urma orașele vor veni pe linia aceasta a vaccinarii, dar trebuie sa ne gândim ca jumatate din populația României traiește în mediul rural. Acolo…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Populația din județ a crescut cu 0,2%, in anul 2023. La orașe a scazut, in mediul rural a crescut!

15:50, 08.04.2024 - La 1 ianuarie 2024, populația la nivelul județului Cluj a ajuns la 743.731 persoane, in creștere cu 0,2% fața de 1 ianuarie 2023. 63,6% dintre locuitorii județului stau in localitați de tip urban (orașe/municipii), iar 51,9% sunt femei. ”La 1 ianuarie 2024, populația dupa domiciliu din mediul urban…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Centrul Cultural Clujean, planuri pentru 2024: centru cultural in mediul rural, conferința rețelei europene Culture Next

11:05, 15.03.2024 - Cinematograful Victoria din Cluj-Napoca a gazduit joi, 14 martie 2024, Adunarea Generala a Membrilor Centrului Cultural Clujean, la care au participat reprezentanții a circa 100 de organizații culturale, academice și de afaceri.

Probleme pentru Emil Boc: Clubul de fotbal Petrolul Ploiești anunța ca il va acționa in judecata pe primarul Clujului

18:45, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii. “Clubul Petrolul Ploiesti este realmente consternat in urma afirmatiilor iresponsabile lansate in…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?